IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Maanantai 06.10.2008 18:18

1. Listaa asioita 20 eri ihmisille, joita haluat sanoa.
2. Älä paljasta keitä he ovat.
3. Voitte kommentoida, mutta en saa vastata arvuutteluihinne.
4. Järjestyksellä ei ole mitään merkitystä.

1. Oot todella tärkeä, vaikken sitä muista tarpeeksi usein sanoa. Sulla on ollut todella todella vaikeaa, enkä usko että olisin itse sun tilanteessa selvinnyt. Oot todella vahva ihminen.

2. Varmaan kukaan ei ole loukannut mua yhtä pahasti kuin sä. Ehkä sen takia, että juuri sun piti mua eniten rakastaa. Tiedät kyllä sen itsekin, vaikket halua myöntää.

3. Joskus luulin että rakastin sua todella syvästi, mutta näin jälkikäteen ajateltuna en voi olla ihan varma..

4. Sä oot mulle jotain äärettömän rakasta. Meidän välejä ei saa ikinä mikään eikä kukaan rikottua. Oon onnellinen, että olen löytänyt sun kaltaisen ystävän <3

5. Sä oot luonnollisesti yks mun elämän läheisimmistä ihmisistä, ollaanhan tunnettu koko sun elämän ajan ja aina tuettu toisiamme joka tilanteessa. Ja tullaan aina tukemaankin. Oot rakas!

6. Oltiin todella kauan ystäviä. Vahinko että sen piti päättyä niin kuin se päättyi. Luulin että asiat olis ollut vielä sovittavissa, mutta valitettavasti ne ei ilmeisesti sun mielestä olleet. Oot kuitenkin mielessä ja tietyllä tavalla myös sydämessä aina.

7. Joskus teini-ikäisinä oltiin todella läheisiä, mutta ilmeisesti aika, välimatka ja muuttunut elämäntilanne on meidät erottaneet. Mietin sua kuitenkin usein. Toivottavasti säkin mietit mua edes joskus ja toivottavasti hyvällä.

8. Meidänkin välit on jostakin syystä viilenneet, eikä enää pidetä yhteyttä. Oon siihen ihan yhtä syyllinen kuin säkin. Ehkäpä asioiden oli tarkoitus mennä näin.

9. Meidän välillä tapahtui silloin aikanaan jotain, jota ei olis missään nimessä saanut tapahtua. Sä tiedät että se oli väärin ja mä tiedän että se oli väärin. Vaikka se ei mitään vakavaa ollutkaan, niin se oli väärin monia ihmisiä kohtaan. Onneksi se jää ikuisiksi ajoiksi meidän kahden väliseksi asiaksi.

10. Oot erittäin rakas ystävä. Saan onneks nähdä sua päivittäin. Meillä on ollut paljon samanlaisia vaikeuksia ja ongelmia. On ihanaa että on ystävä joka ymmärtää juuri sen takia niin hyvin, osaa antaa neuvoja jne.. koska on itse ollut samassa tilanteessa. Kukaan muu ei mun niitä asioita ymmärräkään yhtä hyvin. Kiitos kaikesta tuesta, jota olen sulta saanut.

11. Tutustuin suhun vasta aika äskettäin, mutta onneksi tutustuin. Vaikka oot mua nuorempi jonkin verran, niin tuntuu että sä ymmärrät mua paljon paremmin kuin moni oman ikäinen.

12. Sä et edes tiedä miten paljon sä olet vaikuttanut mun elämään silloin kun olin nuorempi. Me ei olla läheisiä, ei nähdä usein, eikä edes varmaan ajatella toisiamme monestakin syystä, mutta joskus silloin sä pelastit mut vaikket sitä tiedä itsekään.

13. Joskus muksuina oltiin ystäviä, läheisiäkin sellaisia. Elämä kuitenkin kulkee eteenpäin, ihmiset muuttuu ja välit viilenee. Valitettavasti.

14. Sä olit mun ns."bestis" vuosia. Sitten riitaannuttiin ja erkaannuttiin. Sun elämä vei sut muualle. Luin vanhoja päiväkirjoja yks päivä jossa oli meidän toilailuja sillon kauan kauan sitten. Melkein tuli kyynel silmään, vaikkei olla moneen vuoteen oltu yhteyksissä.

15. Sä olit mun ensirakkaus. Rakastin sua niin paljon kuin teini-ikäinen voi rakastaa. Sä olit paskamainen ja teit paskamaisia tekoja. Siitä huolimatta sä oot kuitenkin säilynyt mun sydämessä sellaisena kuin minä mä sut näin, kun suhun ensikerran rakastuin.

16. Sä olit mun ystävä ala-asteella. Sit kun siirryttiin yläasteelle olit valmis hylkäämään mut heti. Sit susta tuli vaan sellainen kuin sä nyt olet. En rupea erittelemään että millainen, mutta sanotaan niin että sellainen, etten mä oo sen jälkeen sua ikinä voinut sietää. Sori vaan.

17. Sä olet mulle todella tärkeä. Ilman sun tukea en olis ikinä selvinnyt tästä elämästä. Joskus oon sanonut pahasti, joskus oon huutanut turhaan, mutta tiedät silti olevas mulle todella rakas.

18. Sä olet yks ihminen joka on loukannut mua tässä maailmassa kaikista pahiten. Ehkä siksi että sä oot mulle yksi maailman tärkeimmistä ihmisistä. Mä arvostan sitä että sä yrität muuttua ja rakentaa välejä uudelleen. Tässä asiassa vaan ei ole niin että aika kultaisi muistot.

19. "Pilvet piirtää sun kasvot, tuuli kuiskaa sun nimesi, jäät sointuna kauniina soimaan.Pilvet piirtää sun kasvot, näen valoissa nimesi, saat minut aina paremmin voimaan.Eteesi tekisin mä mitä vaan"


20. "Päivänä kauniin talvisen, hiljeni sydän kultainen. Lähtösi vaikea kestää on, surumme suuri ja sanaton. Lohtuna muistot rakkaat"


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.