IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Maanantai 04.09.2006 03:21

Huh huh, kotona taas.. Oltiin viikonloppu Karjaalla, vanhempien luona.. Oli ihan mukava nähdä taas ystäviä,sukulaisia ja tietty porukoita.. Kulta oli totta kai mukana ja oli ihan mukava viikonloppu.. Lauantaina oltiin linnanmäellä serkkutytön (kohta 10v) ja systerin kanssa (ja tietysti minä ja rakas avomieheni)..

Mä en kyl tajua miks jollakin on tarvetta tilittää tänne kaikkien luettavaks miten mun kannattais jättää mun avomies ja kuinka paska ihminen se on.. Mut se on huono homma jos ei oo elämää.. Tajua jo (sinä nimeltä mainitsematon henkilö) että mä rakastan avomiestäni enemmän kuin ketään koskaan ja vaikka sä älykääpiö sanoisit MITÄ, ei tule tapahtumaan niin kuin sä toivot. Sä et saa meitä erotettua, et varsinkaan niillä idioottimaisilla valheilla joita olet syytänyt suustas ulos ja jäänyt heti kiinni valehtelusta!!!

Okei, oonkohan mä vähän väsynyt? En oo.. Mä oon paljon väsynyt.. XD Vähä sairasta juttua mulla taas.. Mut vituttaa tollaset ihmiset jotka ei tajuu.. No olkoon.. Sillon kun ei oo omaa elämää, tarvii arvostella toisia ihmisiä, jotka ei ole koskaan tehnyt mitään pahaa kyseiselle henkilölle... Ja keksiä kaikenlaisia valheita joista jää heti kiinni että valehtelee.. Ja sit ku jää kiinni ni selittää uusia valheita verukkeella: "Ai nii joo, ei se niin mennytkään miten mä viimeks sanoin mut se menikin niin että..." XD HANKI ELÄMÄ!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.