IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Perjantai 24.02.2006 16:27

Huh, ku täys olo, syötiin äsken.. (Lihakastiketta, MUN ITSETEKEMÄÄ ja peräti onnistukin vielä :D ) Undulaatit istuu vieressä ja katselee ku mä kirjottelen (kuva niistä on mun kuva-arkistossa jonka nimenä on eläimiä), toinen on vieläkin ihan paniikissa, mut toinen on jo ihan rauhallinen. Ovat tietysti ihmeissään, ku eläinkaupassa olivat laumassa ja nyt kahdestaan. Mutta onhan niistä onneks seuraa toisilleen. Ja kun rauhottuvat ni mä alan vähän kesyttämään niitä..
Sain asiat sovittua yhden kaverin kanssa.. Oltiin riidoissa monta kuukautta, mutta nyt kaikki ok. Ei tietenkään asiat korjaannu kerralla, mutta pikkuhiljaa taas ystävyys palaa ennalleen. Tosin nyt tietysti hieman eri tilanne kun mä asun Keski-Suomessa mutta kuitenkin. Välimatka ei estä ystävyyttä, vai mitä? Hyvä kuitenkin kun välit on selvitetty.
Eräs toinen ihminen se jaksaa vaan häiriköidä mua, jättäis vaan rauhaan. Mutta ehkäpä se siitä, kun ei alennu yhtä lapselliseksi ja hauku/lähettele tyhmiä kommentteja/viestejä. Tuntuu jotenkin vaan todella tyhmältä haukkua toista, en aio alentua siihen. Tehköön elämällään mitä haluaa..
Muuten elämä hymyilee ja tulevaisuus näyttää valoisalta.
Terkut kaikille tutuille.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.