IRC-Galleria

Enkelikarkki

Enkelikarkki

Paxi, fixi, roxi, treib sie, saug sie, lutsch sie, schixi drauf

loppu on.Sunnuntai 17.05.2009 21:34

Valtava helpotus kun lopputyön tekeminen on ohi ja kesäkin tulee ja on lämmin ja voi viettää aikaa muiden kanssa.

Perjantai oli aivan hirveä, nukuin pommiin ja avajaisia edeltävät tunnit menivät hysteriassa ja paniikissa täristen ja melkein itkien. Lopputyöni sain juuri ja juuri valmiiksi - enkä kyllä arvostelussa odotakkaan siitä kakkosia parempia numeroita. Mutta ainakin se on tehty.

Avajaiset menivät suurimmilta osin hyvin - kuvaillessa ja maalauksenopettajamme Olavin tarjoamaa sherryä naukkaillen. Voin ihmisille kuvia sieltä lähetellä vaikkei niitä paljoa olekkaan. Ja vastaanotan muilta mielelläni myös niitä!

Jatkotkin menivät mainiosti, ensin piknikille kirjaston puistoon jauhamaan paskaa ja repeilemään ihmisten vammailmeille kamerassa koko lopputyöporukan ja muutamien muiden voimin. Sieltä siirryttiin Pelikenttään muutamalle ja lähdin itse siinä ihan hyvissä fiiliksissä yhdentoista jälkeen Dimille yöksi.

Törmättiin peuraan, mutta onneksi sille ei käynyt ilmeisesti pahemmin kun ehdittiin jarruttaa. Tschoke sen sijaan kärsi, vasemman puolen valot paskaksi ja puskuri irtosi.

Lauantaina siirryin sitten kodin kautta Paavolle kuvaamaan pojille promokuvia. Oli kyllä ihan loistoa seikkalla ympäri Riihimäkeä ja kuvailla ja häröillä vaan. Illalla sitten Paavolle yöksi Joonatanin ja Tatun kanssa ja tänäänkin oli mukavaa kiesailla pitkin Riksua ja käydä vesitornin kahvilassakin.

"PELLE! MÄ SYÖN SUT!!!"

*tsirp tsirp*
"Shut up!"
*tsirp tsirp*
"Shut up!"
*tsirp tsirp*
"SHUT UP!"
... *tsirp*
"Eiku kato Tatu näin... SHUT THE FUCK UP!!!"

"Priip."

Kaikki kevään stressi, wiush, poissa. Kiitokset Jennille, Sonjalle, muille lopputyöntekijöille, Dimille, Joonatanille, Paavolle, Tatulle, Tanjalle, Ollille, Miikalle ja Antonille. Huhhuh.

Huomenna Hämeenlinnaan, tulee vammagerbiilin kanssa kolme kuukautta täyteen. Jeyyy <3 Tarjoan sille safkat jossain.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.