IRC-Galleria

Enkelikarkki

Enkelikarkki

Paxi, fixi, roxi, treib sie, saug sie, lutsch sie, schixi drauf

pinggPerjantai 15.01.2010 09:27

Tänään pystyn ehkä vastustamaan nukkumisen ihanuutta ja valvomaan siihen asti että koulu alkaa. Ei enää kauaa, ja battery auttaa. Ah.

Oon törmännyt taas ihan kummallisiin ihmisiin tässä parina päivänä. (Pehmolelujani ei tietenkään lasketa, ne ne vasta kummallisia onkin.)

Eilen lähdin siinä viiden aikaan iltalukioon äikäntunnille ja Peltsin valintatalon vieressä oli pieni härdelli, siinä oli vanha pieni spurgu joka vaan huusi ja huusi ja huusi täyttä kurkkua siinä kun toinen, sitä ainakin kaks päätä pitempi kaveri, piti sitä hartioista kiinni.
Spurgu: ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ
Pitelevä mies: Hei, lopeta toi huuto!
Spurgu: ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ
Mies: Rauhotu!
Spurgu: ÄÄÄÄÄ-ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!
En sitten jäänyt siihen kummastelemaan sen enempää kun siinä oli jo joku kymmenen ihmistä seuraamassa tilannetta. Kävin kaupassa ostamassa eväät kouluun ja kun tulin takaisin ulos, sama spurgu makasi mahallaan maassa eikä muita ihmisiä näkyny enää missään.
Minä: Hei, mitä sä siellä makaat, onks kaikki kunnossa?
Spurgu: VITTU MEE VITTUUN PIKKU HUORA ÄLÄKÄ SAATANA KYSELE!!!
Minä: Okei... okei... O.o'
Ja poistuin paikalta.

Sit kun tulin Hyvinkäältä takasin ja kävin taas tossa valtsussa niin mua ennen kassajonoon osuu mustalaisnainen, joka puhuu ei millekkään, ikäänkuin sen vieressä olis joku kaveri jolle se höpöttää ja naureskelee ja kuuntelee aina välillä sitä. Oikeasti siinä ei ollu ketään kenelle se puhu, eikä sillä ollut edes handsfreetä.

Ja nyt, kun kävin ostamassa aseman ärrältä kahvin ja pullan, niin mun takana siihen kahvipaikalle ja sitten kassalle jonotti tosi kyrpiintyneen näkönen äijä joka hoki kokoajan "Vittu... vittu... vittu... HEI TÄÄ KAHVI ON LOPPU.... vittu... vittu... voooi vittu..." ja sitten välissä SE MURISI. Lievät suorituspaineet siinä kahvia kaataessa ja maksaessa kun muriseva äijä jäpittää takana ja hokee vittua!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.