IRC-Galleria

Enkelikarkki

Enkelikarkki

Paxi, fixi, roxi, treib sie, saug sie, lutsch sie, schixi drauf

göggöTorstai 28.01.2010 12:48

Yritän nyt taas kauheesti skarpata. Ehkä munkin olis pitäny jättää tää koulu kesken jo kaks vuotta sitten mutta yritän nyt vielä.

Tänään on mennyt ihan jees. Kävin staidhistin (magee lyhenne) tunnilla ja Suski Mänty iski käteen törkeen läjän paperia ensviikon torstain koetta varten ja käski tehdä 3-4 esseetä lisäksi. Onneksi olen tehnyt jo viimevuoden kurssilla kaksi esseetä.

Sit sit opon kanssa meinasin sopia lukiokursseja mutta havahduin tajuamaan että multa puuttuu vaan kaksi äikkää ja yksi matikka, matikan saan iltatunneilta jotka ei ole varsinaisia kursseja ja tousen äikän saan ensjaksossa iltalukiosta ja toisen lopputyön kirjallisesta.

...Lopputyö. Missasin eilen kuumeen takia lopputyösuunnitelman palautuskritiikin. MUTTA. Niitä pidetään tänäänkin joten varasin itelleni kivasti ajan 15:10 siihen. Nyt pitää vaan mennä kotiin ja ettiä se vitun lomake ja täyttää se.

Murs nro 1: Mun kone ei toimi. Se ei käynnisty. ='( Tulisko joku tekniikasta tietoinen (SANNAAAA!!!!11) vähän kattomaan sitä. Tarjoon kahvit ja pullaa.

Murs nro 2: Pitäis jaksaa lähtee saaalilleeee. Vittu että laiskottaa ja on pää täynnä räkää ja yhyy. Läskistyn vaan himassa! (Jenniiii mennäänkö huomennaaa? Sit hengailemaan kuntoilun jälkeen tai jjjotain)

Sit hei sain opiskelijakortin ja sarjalipun ja apteekkitavarat ja ripsientaivuttimen kun hajotin sen. JA NYT EI OO RAHAA.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.