IRC-Galleria

Enkelikarkki

Enkelikarkki

Paxi, fixi, roxi, treib sie, saug sie, lutsch sie, schixi drauf

muhuhuhuhuhSunnuntai 07.02.2010 22:54

Perjantaina oli kivaaaaaa, käytiin Dimin kanssa ajelemassa siellä täällä, eka käytiin jossain päin Vihtijärveä, sieltä Karkkilaan, sit Forssaan. Käytiin siellä syömässä terveelliset annokset Hesen mättöjä ja puhumassa niitä näitä. Oli jees taas ajella pitkästä aikaa vähän randomisti.
(...Pienet kuuset on muuten tosi pelottavia pimeellä ku ne on ihan lumen peitossa. Ne on vaan sellasia Tyyppejä jotka hengaa hiljaisina tienvierustoilla.)

Sitten rantauduttiin mun kämpän kautta Punkalle ja keksittiin Joonan kanssa kiva leikki jossa minä olen hävittäjälentäjä ja serbialainen kurttunaama (Joona) yllätti mut ja vei mun lentsikanohjaimet (capo) ja mun pitää yrittää saada ohjaimet takasin, kone pysymään ilmassa ja listiä samalla vihollinen. Feilasin. Oon paska sotilas. =/

Sitten Jere päätti vielä vähän hapettaa mua ja Paavon mukaan oli oikein nautinnollista katsoa sitä mun paniikkia kun tajusin etten saa henkeä mitenkään enkä saa itteäni irti siitä.

Tän höykytyksen jälkeen mulla on nyt 19 löydettyä mustelmaa ja kolme kipeää naarmua pitkin kroppaa, ja poikkeuksellisesti ainoastaan korvat, haaroväli ja jalkapohjat ei ole kipeät.

Iskä nauroi makeasti mun mustalle silmälle lauantaiaamuna.
Lauantaina ei muuten sitten muuta tehtykkään ku katottiin Tummien perhosten koti, sit mä katoin vielä Liikkuvan linnan ja tänään aamulla Prinsessa Mononoken. Ah tätä laiskistumisen määrää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.