IRC-Galleria

EnninnE

EnninnE

uin sun liiveihis!

Blogimerkintä

- Vanhempi »

Tapoja on monia. Zanetti käski:)Maanantai 10.04.2006 20:38

Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. Kun laitan ruoan lautaselle en koskaan laita kastiketta sekaisin riisiin/pottuihin/makaroneihin tai edes niiden päälle. Minun pitää aina saada ite järjetellä ruokani lautaselle:)

2. Joskus minulle tulee pakottava tarve juosta ja hypähdellä yhtäkkiä. Teen tätä paikasta ja ajasta riippumatta. Otan pyrähdyksen ja oottelen sitte muita edempänä. Hulluksihan sitä on vissii tulossa:D

3. Autossa istuessani väistelen mielessäni jokaista himskatin tolppaa ja pylvästä. Minun pitää ikäänkuin kiertää ne ja sit jalkani tekevät koko matkan ajan jotain epämääräisiä "väistöliikkeitä". Tästä tavasta haluaisin todellakin päästä eroon!

4. Rakastan näppylöiden puristelua:P Saatan linja-autossaki tuijottaa jonku aivan vieraan ihmisen näppyjä ja melekeen jopa hyökätä kimppuun pursitelemaan niitä:D:D Inhottavaa/vastenmielistä joidenki mielestä, minusta puristeluaddiktioni liittyy vaan puhtauteen!

5. En voi sietää sukkahousuja missään mielessä. Niistä lähtee inhottavia ääniä, ne on ahdistavat pukea päälle ja ne tuntuu vaan kertakaikkisen inhottavilta. Juhlissaki olen yleensä aina ilman sukkahousuja. Ostan yleensä kokopitkiä hameita juuri tästä syystä.

Haastan seuraavat henkilöt:

aarikka1
Kar-oli-ina
FunkApe
ostler
arcana

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.