IRC-Galleria

Enneuni??Sunnuntai 23.03.2008 22:11

Mä oon muutaman "enneunen" jo nähny, ja oon muistanu kyseiset unet suht tarkaan. Viime yönä näin sit unta, et minä, Sari, Emma ja Epe oltii menossa jolleki mökille yöks ja piti ostaa ruokaa. Tytöt jäi sit siihen lähiässään, ja mä lähin kotii vaihtaa vaatteita.
Ku tulin takas, nii siin kaupan sivulla oli sellanen pienen pieni lampi, mikä oli kuitneki suht syvä, ja siin oli hiekkaranta. Mä menin sit sinne kauppaan, ja meidän pitiki ostaa ruokaa Sarin siskon häihin. Se sisko heilutteli ranskalaispussia, ja kysy et otettaisko näitä. Sit siel kaupassa oli hirvee savu ja palaneen haju, ja se myyjä huuteli vaa, et mite se savu aiotaan saada pois sieltä.
Mä sit lähin sieltä kaupasta, ja mun pitiki saattaa joku nuorehko mies sen omiin häihin. Mä lähin saattamaan sitä, ja sille tuli matkalla kuuma, nii se riisu sen puvun pois, ja jätti vaan sen paidan päälle. Jostain systä sillä oli shortsit siel alla, ja sit se vaa lähti juoksemaan, ja mun piti kantaa se puku.
Ku kerkesin mutkasta, mä en enää nähny sitä, mut Silly oli siinä, ja sano, et mulla on jo kiire jos meinasin keretä sen häihin! Mä sit lähin sinne, ja perillä mä huomarin, et Mariki oli siellä. Sit ku meinattii istua, nii Sillyn isä sano, et meidät pitää erottaa ettei aleta riehumaan. Me sit istutti eri päissä pöytää, ja kaikki ruoka oli just sillä puolella missä mä en ollu. Ei se mitää, tarjolla oliki vaan pelkkiä ranskalaisia..... Nii, ja sit sil toisella puolella oli viel semmonen nainen, mikä vaa nauro koko ajan, oli vissii jotenki sekasin, mut se oli kunniavieras siellä. Kunniavieras, joka omi kaikki ranskalaiset.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.