IRC-Galleria

Näin unta...Keskiviikko 04.06.2008 13:34

... et me mentii sarin kans johonki korukauppaan, ja sari sano et ei siel oo koruja ja mä väitin et on. ku me mentii, ja kysyin jotai kaulakorua, nii se myyjä meni ihan sekasin ja alko esitellä mulle puutereita. sit ku me lähettii, sari sano vaa et mitäs mä sanoin. sit sieltä pääs ulos vaa pyöröovista, ja ku me oltii menossa niistä, siinä oli sellanen pien poika, jolla oli suipot korvat, ja se muistutti vähä ihmissutta. se ei osannu mennä niistä, ja ku mä menin auttamaan sitä, nii sen vanhemmat ja pikkusisko tuli, ja ne vanhemmat katto varuillaan et mitä mä teen. niilläki oli suipot korvat kaikilla, mut vaan se isä näytti sudelle. Kyl ne sitte kiitti mua, ku ne tajus mitä mä tein. ne oli vaan pelänny, et kiusaan sitä, ku sillä oli suipot korvat.

Sit se uni vaihtu, ja mä olin se pieni suippokorvanen poika. me oltii sen siskon kans jossai metässä, ja me ei tiedetty, missä meidän vanhemmat on. tiedettiin vaan se, et ne oli puolustamassa meideän kotia, ku ihmiset oli tullu tuhoomaan meidät. lopulta meidät lasetki löydettii, ja ku puolustin sitä siskoa, jouduin siitä kauemmas, ja kun löysin sen taas, se oli kuollu.

Sit se vaihtu taas se uni, ja nyt oltiin ihan koulun kans talvella tulossa reissusta illalla, ja sato lunta ihan älyttömästi. epe oli sillon jo kuskina, ja mun piti hakee basso, nuotit ja vahvari vielä. sin vahvarin autoon, mut ku olin keräämässä nuotteja, osa lens takkaan ja sytytti ihan kunnon tulipalon. mä oisin päässy pois, mut mun ois pitäny hakee joku sieltä sisältä, en muista kuka, enkä kuitenkaa saanu pelastettua sitä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.