IRC-Galleria

[Ei aihetta]Perjantai 13.06.2008 15:27

Hihee, tentti meni läpi! Aineistot sain edellisenä päivänä ennen tenttiä. Stressasin sitä tenttiä ihan älyttömästi, enkä ees tiedä, et miks, ku ei työtkään ollu siitä kiinni. Mut se meni läpi! :D

Nii, ja eilen olin siel harjottelemassa. Nätti paikka, harmi vaan, et aamulla oli nii surkee keli. Siellä ei oikei ollu asiakkaita. Mut alotetaas alusta.

Eli siis, heräsin 07:00, ja aloin sit pukee ja syödä ja muuta aamupuuhaa. 09:10 lähin Teemun kaveriks sinne Hirvensalmelle. Haettii avaimet ja kassa ja munkkeja, ja mentiin sinne alas. Kaikki laitettii valmiiks, ja sit sinne tuli sellanen täti pitmään mulle Hirvensalmi-infoa, ku siin on infopiste samassa. Sit se lateli mulle hirveetä kyytiä kaiken maailman lippusia ja lappusia ja karttoja, ja selitti et miten pitkä matka on mihinki, ja vissii luuli, et muistan sen kaiken sit. Noh, ku se häipy, nii menin taas sinne oottelemaan ja kyselemään kaikkee, mikä mietitytti. Siin kävi jopa kaks asiakasta ennen kahtatoista. Sit mä menin syömään, ja kun tulin takas, nii Teemu kehuskeli et sillä oli käyny jopa yks asiakas siellä! Noh, mä jäin sinne sit yksin, ja vähän ajan päästä sinne tuli jopa kaks asiakasta. Onneks Teemu oli ehtiny neuvoo sen kassakoneen käytön jo aiemmin. Teemu ku tuli syömästä, kyselin taas vähä lisää, ja mentii sit siihe pihalle istumaan, ku aurinko rupes paistamaan, eikä ollu asiakkaita. Jonku ajan päästä siihen kuitenki tuli sit tyyppi, ja se oliki sit viimenen asiakas siltä erää. Kyl me vielä ooteltii ja ihmeteltii kahta melojaa, jotka touhus jotai kummaa siinä uimalaiturin nokassa, mut pistettii sit putiikki kiinni, ja lähettii Mikkeliin.

Eli sinne sit maanantaina yksin. Ehkä mä osaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.