IRC-Galleria

Epik

Epik

käy joskus kotonakin
Jesh. Kävin Tampereella masteroittamassa sinkun. Jaakko Viitalähde teki pajassaan oivaa jälkeä ja nyt on soundit kirkkaammat ja selkeämmät kuin ever. Myöskin yhdessä biisissä kummitellut digitaalinapsu saatiin piiloon. Levy lähti suoraan masteroinnista painoon ja sitä sopii odotella viikon loppuun mennessä saapuvaksi Jyväskylään.

Lähetysjuhlilla voi sinkkua toivon mukaan ostaa meiltä itseltämme, sekä Jyväskylän Saappaan kojulta. Hinta on vaivaiset 4 euroa kolmesta biisistä.

Kotisivuilta löytyy nyt myös näytepätkiä biiseistä mp3-muodossa.

Huomenna jatketaan perustouhuissa, nimittäin meillä on treenit! Mikäs sen mahtavampaa kun on saatu uusi sinkku valmiiksi niin ruvetaan samantien vääntämään uusia biisejä omaksi ja toivottavasti myös muiden iloksi.

On ollut helpottavaa huomata että meillähän on nyt aikaa jatkaa miten huvittaa, joten koska tällä kertaa ei ole heti sinkun ilmestyttyä taukoa tiedossa, alamme samantien työstämään treenikämpän uumenissa uutta musiikkia.

Tämän sinkun päiväkirjamerkinnät loppuvat tähän, mutta palaamme kyllä studion uumeniin pikemmin kuin ystäväiset arvaattekaan... sitten saa taas päiväkirja lisää eloa.

http://www.siivettomat.com

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.