IRC-Galleria

Eppe

Eppe

mieögrldöfgmldöfgmldöfgumau

Joulu oli..Tiistai 26.12.2006 13:18

No olipa sitten joulukin <hymy>. Joulupukki kävi meillä. Julia pikkasen pelkäs mut ei onneks itkemään ruvennut <virne> Mulle se pukki toi Villapaidan, jhajuvettä, sen Kummankaa vol.2 dvd:n <sydän> ja sit semmosen mukin <hymy> . Nii ja nallen <sydän>. Sit saatiin Mikon kanssa yhteisiä lahjoja.. Satiinilakanat ja pyyhkeitä ja sen semmosta kaikkee hyödyllistä.
Julia sai ihan älyttömästi lahjoja. Heppoja,poneja,Nuken, semmosen koiran joka liikkuu eteenpäin ja haukkuu, Vaatteita, semmosén pitkän vihreen käärmeen vai mikä se nyt onkaan (salkkareiden vainioilla on semmonen) kuitenkin.. Semmosta minoon aina halunnu mut Juliapa sen sai. Voin minä sitä aina siltä lainata <virne> !!! Sai se kaikkee muutaki vielä, mut ei niiitä jaksa tähän luetella.

Kinkkuakin ollaan syöty <nam> Julia ei vaan oikein taida siitä kinkusta välittää.
Aattona käytiin mun porukoilla mut muuten ollaan oltu kyllä ihan kotona. Tänään vois lähtee tuulettumaan.. tai siis ei tuulettumaan mut ulkoilemaan, jossain käymään Mikon ja Julian kanssa ettei ihan mökkihöperöksi tule täällä sisällä istuessa neljän seinän sisälllä.

Ainiin, Mikko kasas eilen piparkakkutalon ja minä koristelin sen <virne>. Pikkasenko siitä tuli hieno.. nooh, pieniä yksityiskohtia lukuunottamatta, mut niistä ei hiiskuta <vink> !!!

Ja eiku vaan uuttavuotta odottelemaan <virne> !!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.