IRC-Galleria

Eppe

Eppe

mieögrldöfgmldöfgmldöfgumau

:-------OTiistai 15.05.2007 12:19

toisinaan taas on hyvä päivä ja toisinaan taas ei ole hyvä päivä. Eilen ei ollut hyvä päivä mutta tänään paranee <hymy>


Joo, ja sitten muuta:

Teinpäs tuossa eilen tylsyyteeni tuon kakun.. ihan pohjasta lähtien ite tein.. koristelemiseen meni 10min enintään &lt;virne&gt; Eppe <- no tuossahan se on! On se kyllä hieno &lt;sydän&gt; Kyllä huomaa että sen oienen verran mitä minä amiskassa ravintolakokin linjaa kävin niin kyllä minä jotain olen siellä oppinut.. &lt;virne&gt; .. Ainakin hienoja kakkuja minä osaan tehhä. Ois siitä varmasti hienompikin tullut jos oisin jaksanut vähän panostaa, mutta ajatushan se on tärkein <sydän &lt;vink&gt;.

Joo, minä se taas olen aikasen hereillä ja Julia se varmasti vaan nukkuu.. mutta jos minä oisin nukkunu niin ei varmasti Julia kyllä nukkus. No hyvä jos pikkuselle uni maistuu.
Juliastakin on tullut jo niin iso tyttö &lt;sydän&gt;! Sisällä me ei tarvitakkaan enää vaippaa kun toinen käy jo niin nätisti potalla. Kovasti puhua pölpöttää.. ei meinaa ite suu vuoroo saadakkaan... eipähän ainakaan käy päivät tylsäks kun hyviä lohkasuja Julia aina kertoilee.. Ja kova tyttö se on puhumaan palturia.. mut ei se taida oikein vielä ymmärtää &lt;sydän&gt; semmosta. Tässä oottelen että ne "ikkunamiehet" tulis tarkastamaan nuita ikkunoita ni pääsis sitten laittamaan jotain purtavaa.. meinaa näläntunne alkaa vaivaamaan. JEps.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.