IRC-Galleria

Eppe

Eppe

mieögrldöfgmldöfgmldöfgumau
Tänään.. (tai kohta vois sanoo jo että eilen) kävin heittämässä talviturkin.. Petun kanssa käytiin tiolla Lippuniemen rannassa uimassa ja sitten myöhemmin käytiin Kirkonsalmen rannalla ja sitten illemmalla käytriin vielä Tiian ja KEijon kanssa uimassa lippuniemessä<hymy>
Olihan se vesi alussa kylmää mut sittenkun siihen tottu niin ei se kyllä nyt kylmää ollu.. mukavaa oli. Huomennakin on lähettävä jos vaan lämmintä on.. niinkun todennäköisesti onkin <sydän> Meinaa pikkusen tuo iho palaa kun on niin lämmintä.. pitää huomenna käydä ostamassa sitä aurinkorasvaa.

Mikko se siellä raumalla on <suru>. Nooh, äkkiä se tää viikko menee.. jos rannalla on.. kun siellä ainakin se aika kuluu.. ja eikait tässä muutakaan ole..

Jeps. Joo ja Mikko laitteli tuossa viestiä että minun pitäs alkaa suunnittelemaan ulkomaan matkaa.. ehh, eiku vaan <nam> ! <vink>

pitäs mennä nukkumaan kun kello on noin paljon.. ei vaan oikein meinaa uni tulla kun yksikseen joutuu tuonne sänkyyn menemään.. sais se Mikko olla vieressä <sydän>!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.