IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 07.12.2006 09:54

Elina on niin väsynyt. Taas. Tällä kertaa ihan oikeasti. Oon nukkunu viime yönä ehkä pari tuntia ja nyt väsyttää jukelittomasti. Onneksi tänään on vaan puoli kahteen asti koulua, muuten menis järki ja tunteet. No heh heh.

Ittepäisyyspäivä oli sitte eileen. Katteltiin äiteen ja isän kanssa Linnan kemuja. Oli tosi kiintoisaa. Mutta olihan sitä ihan kiva kattella. Joo-o.

Äiteellä ja isällä on tänään hääpäivä. Jee.

Luin viime yönä Nimeltään Gracea. Kas kun en saanu unta, nii pitihän siinä edes jotaki tehdä. Ihan hyvä kirja se on, kirjailijaa en kyllä muista. Oliskohan sen sukunimi ollu joku Atwood tai joku. En jaksa tarkistaa.

Pitäis oikeen ruveta niitä joululahjojaki katteleen. Mitähän sitä ostaas siskoolle? Se ei ittekkää tunnu oikeen tietävän, että mitä se haluaas. Voi sitä. Voi meitä. Ääh, väsyttää. Pitäis varmaan ostaa tuosta automaatista vähä cappucinoa, mutku mulla on ekaksi tunti kielistudios, enkä viitti mennä sinne keekoileen kuumien juomien kanssa. Onneksi ne on tajunnu hankkia tänne kahviautomaatin. Muuten elämäni vois olla vaikeampaa. Ehkä joo niin.

Joskus sitä suorastaan ihmettelee, miten alhaisille tasoille ihmiset oikeen jaksaa laskeutua. Joopa joo. Kalleriajulistus niinQ.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.