IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 26.01.2006 22:37

Joku ei oo vähään aikaan pahemmin kirjotellu tännekään. No mä en ookaan mikään erityisen innokas päiväkirjan pitäjä. No voehan nyt.

Kävin tänään lettilääkärillä. Tukka lyheni aika huomattavasti. En kehtaa käppäillä missään ilman laseja nyt, kun näytän ilman niitä tällä kampauksella ihan possulta. o.o Näin Rintamäellä sellaiset hienot kalanverkkokäsijutut, mutta ei ollut rahaa mukana, joten en voinu ostaa... Ärsyttävää.

Huomenna olis perjantai. Jeejee. Mitähän sitä tekis? Olis kiva mennä jonnekki, ku tänne vissiin tulee jotain äiteen ja isseen kavereita, eikä niitä jaksa kuunnella. Pääsisköhän vaikka Helille? Täytyy kysäistä, jos vaikka niillä vois kattoa jonku leffan tai jotain muuta kivaa. Ei kotonakaan aina jaksa olla, vaikka löhöäminen kivaa onkin.

Iiris aime le culturisme et la caillé.

Jepa jee. Mä en aina tajua Sannaa. Se oli taas niinku olis herneen nenäänsä vetässy. o.O Sei ilmeisesti oikeen ymmärtäny ottaa mun ja Helin puheina typeränä huulenheittona tai sitte sillä oli vaan yksi niistä normaaleista "naama ruttuun" -kausistaan. Mua ärsyttää välillä suunnattomasti negatiiviset ihmiset.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.