IRC-Galleria

[Ei aihetta]Perjantai 05.01.2007 15:34

Näkemykseni mukaan pitäis ottaa uusia kuvia. Ku jaksaiski. Outo väsymys ollu päällänsä ny pari päivää. Mystistä. Sitä luulis, että nyt on pirteä, ku on just lomalta tullu ja sai vielä yhden vapaapäivän enemmän ku muut. Mutta ah, ei. Olen mystikko. Väsyny sellanen.

Joululoma meni ihan kivailevasti. Lahjaksi sain suklaata, pari kirjaa, suklaata, jälkiruokalusikoita, suklaata, itse tehdyn kalenterin tälle vuodelle, suklaata ja Rooman ekan tuotantokauden dvd-poksin. Härski sarja, mutta ihan kiintoisa. Paljo tuli nukuttua, syötyä suklaata ja lipitettyä glögiä. Oli kiva rentoutua syksyn jälkeen oikeen kunnolla.

Tää jakso ei oo mitenkää erityisen vaikea. Mulla on vaan yks täysi koulus käytävä kurssi, sitte pari tentittävää kurssia ja pari preppauskurssia jouta (lue: yo-kirjoitukset) varten. Aika röpelöisiä päiviä. Taispa olla niin, että joka päivä on vaan kaks tuntia. Ei mitenkää erityisen rankka jakso ku ottaa huomioon, miten täysiä jaksoja joskus ykkösvuonna oli. Jea.

Aloin väsätä työhakemuksia ja ansioluetteloa, jos pääsis vaikka kesäksi töihin. Jänskää. Olis ny kiva, jos pääsis edes jonnekki. Noh, jos ei muut yritykset onnistu, niin sitte suhteilla pesulaan hommiin. Ku aattelee asiaa, niin mulla on kyllä asia tosi hyvin. Melko varma homma kesäksi tiedossa, jos ei muualle pääse. Mutta kuitenki haluais sitä kokemusta vähä muualtaki ku yhdeltä työpaikalta. Kassellaan.

Hoh hoijakkaa. Huomenna tiedossa siskoon konfirmaatiopileet. Pitäis siivota. Ja aloittaa unipäiväkirja. Joo.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.