IRC-Galleria

Kunnia tästä "syvällisestä" pohdinnasta kuuluu henkilölle, joka varmasti itsensä tunnistaa, jos sattuu tämän tekstin lukemaan.

Häämäännyin tänään oikein kunnolla kun sain puhelun kaveriltani. En siis hämmentynyt puhelusta vaan sen aiheesta. "Mikä tekee mokkapalojen pohjan ruskeeks?", kuului kysymys vastattuani puhelimeen. Siitä hämmennyin. Enhän mie nyt tommosseen kysymykseen osaa vastata. HETKINEN!!!! Osaanhan! Kaakaojauhe tietysti, kysymystä ei vain tule ajatelleeksi... (Äitini kyllä ehdotti että olisin vastannu että ku sitä pitää tarpeeks kauan uunissa ni kyl se ruskeeks muuttuu!) Sitten aloin miettimään, että minkä ihmeen takia taikinoihin kaiken maailman mössöjä lykätään? Siis kyllä niillä ainaki osalla on tekemistä muunkin kuin vain pelkän maun kanssa. Siis hiiva ja leivinjauhe nostattaa ja silleest... En nyt kyllä aio ajatusteni kulkua tämän enempää kirjoittaa, koska se olisi jo täyttä hepreaa, mutta kuitenkin tuo puhelu sai minut miettimään mitä kaikkea sinne taikinaan tungetaan ja miksi. Ja tietty että miks sitä pohjaa ei vaan voi paistaa niin kauan että se on ruskea???
Kiitokset näistä pohdinnoista.
Samaisen henkilön suusta on kuultu mm. "Ei se ollu siin viel eilenkää", kun totesin bussissa uuden pysäkin kohdalla että eipä tuohon vielä ole sitä katosta katosta laitettu!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.