IRC-Galleria


Tänään oli joulukupsa.. jaahas. Ja Partio tapahtumat vai on vaan sellasia mis istutaan kololla ja opetellaan solmuja..juujuu. Luukkuja luukkuja x)

Nyt tehtävänäni on karistaa edes vähän partio vastaisia ennakkoluuloja. Me istuttiin Stockkan kahvilassa, naurettiin tiernapoikia, häröiltiin, häröiltiin lisää, kunnes osa erkani meistä (miksei me saatais Laulaa kovaa ja korkealta keskellä ihmis vilinää? sehän tuo vain joulumieltä:) Niinpä niin, luukkuja luukkuja.

Muut katsoi Lucia kulkuetta, minä suljin silmäni. Patoutunut viha Luciaa ja hänen kätyreitään kohtaan oli suunnattoman valtava. Mere ja Klippe, tiedätte mistä puhun..ne olivat synkkiä aikoja.. Niimpä niin, mitä muutakaan minä tekisin kuin avaisin luukkuja?

Seuraavaksi Tuomiokirkkoon kuuntelemaan Turun NMKY:n joulu konserttia. yksinkertaisesti kaunista..<3 Siitä joulu Klögille ja katsomaan O.C.tä ja sitten kotiin. Bussimatkaa siivitti PITKÄ KUUMA KESÄ. käytiin Aaltosen kanssa läpi kaikki, ihan kaikki siitä leffasta! :D Eipä oltu Kujalla. Niimpä niin, mitä muutakaan minä tekisin kuin avaisin luukkuja, luukkuja luukkuja, ja enkelit lauloivat..

Omistettu Ainooooolle. :Dtshihiih I know Ai-nou

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.