IRC-Galleria

tehtiin tänään köksässä purilaisia. ensi ajattelin et emmä halu tehä niitä, koska mä en tykkää tehä ite sämpylöitä, ja meidän piti tehä ite ne sämpylät siihen hampurilaiseen. mutt sitten ku tehtiin ne ja syötiin , niin NAMMMMMMMMMM ne oli yli hyviä ! ! !PPaljon parempia ku mäkkärin. ja PALjon terveellisempiä. mäkkärin hampurilaisissa on vaa lisäaineita. ne on kyl hyviä, mutta iha paskoja......
meillä oli muutes uskonnontunnila jotain ulkomaalaisia , jostain Norjan Kristillisestä koulusta. heheheh. ne oli aika äänekkäitä jos esim. vertaa suomalaisiin. ollaan aika tuppisuita NO EI!
ja sitten menin yhteen taiteilijakauppaan joka on kauppapuistikolla, siis se Atéljee Sumpis. ku menin sinne niin se yks myyjistä poltti siellä kaupassa tupakkaa ?!? siis siellä sisällä !! ja sit koko paikkka vaa haisi ihan tubakille. ja sitten ne ei ees tervehtinu tai mitään..... ja sitten siellä oli vapaaana niiden koira !??! mitä jos oisin ollu vaikkapa allerginen. ja sit ku rapsutin sitä koiraa pari kertaa niin se heti kerjäs lisää. niinku jos en rapsuttanu sitä vähään aikaa , niin se tuli tökkimään tassulla persuksiiin. sitte häyvyin sieltä ja äkkiä. EN KYLLÄ ENÄÄ KOSKAAN MEE SINNE ! ! ! nojoo. sit oli lopunpäivää perusperjantai eli piano eka ja sitten sen jälkeen luistelu ja nytten täällä koneella.


ESSÍIIIII

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.