IRC-Galleria

EssiB-

EssiB-

those will the best memories

Blogimerkintä

- Vanhempi »

[Ei aihetta]Perjantai 02.10.2009 01:14

Onhan mul tuurii ollu, mut se on ollu enimmäksee huonoo.
Toorstain ensi lääkärii käymää ko menin rikkomaa polven treeneis, siin ei onneks röntgenie mukaa löytyny mitää ja onha se parempaa suuntaa menny mut ei pysty kentäl viel takas menemää.
Sitte lauantain tyhmänä lähin kattoo lukon pelii ja kuume nous yli 38 ja siit tää kuumeputki alkoki. Parise päivää oli semmose 39-40astet kuumet ja taas sitä mentii lääkärii käymää verikokeis ja nielunäyttees joka seuraavan päivän toistus. Ensi ajatuksis oli hiema vakavempaa tautii, mut onneks tää ol tämmöst pient virusperäst. Nyt odotellaa kuumeetont päivää et pääsis pois täst tylsyyde maailmast, paaitsi jos huome ei oo kuumet nii meen kattoo ainaki treenejä.
Tänää sitä oon ladannu isän koneesee jotain uusii musiikilatausohjelmii sun muuta, ja tuliha siin samal tietty hieman musiikkii myös hankittuu. Koton pitäis odottaa ainaki uus konee näyttö, näppäimistö ja hiiri, mut uus kannettava on silti viel hankinnas, jos joltai apuja tulis tähä?
Jennin taulutv pitäis eksyy myös mun huoneesee mut täytyypi kattoo millo se sen mahtaa tuad,
saattaa mennä hieman mut mikäs siin. Viel ko tiistain lähetää ikeas ja myllys käymää jos sielt sais sen uude tvtason tai sen mitä oon täsä kattellu hiuka aikaa. Tukisko joku mua rahal et saisin osteltuu kaikkee mukavaa sielt mukaani?

Hankkisko jokuu minul lisää vippii ko pakkaa loppuu se semmone?
Ooisin kiitolline <pusu>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.