IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

Tehtävä.Sunnuntai 29.01.2006 22:13

Tehtävä..


Auntie-R antoi minulle tehtävän... jonka hän oli saanut toisaalta... käy katsomassa =)

TEHTÄVÄNANTO: paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä(paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä. :>

1. Olen helvetin tunteellinen ihminen, vaikka sitä ei musta huomaakkaan tuntematta paremmin.

2. Todella heikkona gothic / metal neitoihin.

3. Jostakin syystä pakkaudun aina itseäni vanhempien seuraan. En tiedä miksi, mutta tunnen itseni vanhemmaksi kuin todella olen.

4. Paheitani joista en pysty luopumaan: Alkoholi, tupakka, kahvi.

5. Pyrin aina auttamaan kaikkia parhaani mukaan, ajattelen aina ensin muita ja sen jälkeen vasta itseäni. Usein myös teen ennenkuin ajattelen.

Haastan :

^BlackWidow^
ThanJuli
Jeune
L4R4^^
Rautaneito-

Sun won't shineKeskiviikko 14.12.2005 22:13

Masentaa, jälleen... Vituttaa tämä yksinäisyys ja sinkkunä eläminen.. en pysty elämään yksin. Mutta, eipä minua varten muutakaan suunnitelmaa ole tehty. Täydellinen olo tila kuunnella sentencediä, ja lukea niitä kaikkia itsetuohoisia lyriikoita. Mikään ei taas innosta, eikä mitään jaksa tehdä, huomenna onneksi elämää luvassa, kun ensin aamuherätyksenä töihin, hiuslisäkkeet huomenna (VIHDOIN!) ja illaksi helsinkiin ostoksille.. saa jotain muuta ajateltavaa kuin tämä ainainen sama saatanan saamattomuuteni. Oluen kanssa saunaan kohta.

"The sun won't shine on me without your love
...don't you know
The cold wind kills the flame in my heart
...by its blow"

*huokaus*Lauantai 10.12.2005 21:49

Väsyttää, kylmä, yksinäistä. Tätä se on kun talvi tulee, pelkkää työtä kaikki aika ja sinkku. Talvi ihana vuoden aika, mutta pakkanen voisi jäädä pois. Noh, vapaa aikaa on, pakko tarttua bassoon ja alkaa harjoittelemaan, saa ainakin jotain ajateltavaa ja jotain mihin keskittyö. Ajatukset vellovat jossakin mitä tässä en sen tarkemmin mainitsemaan mene.

A drop in the ocean we're sailing upon
The angels of heaven are singing this song
Just souls in the corner of our universe
It seems that it's all we are
A drop in the ocean

Lisää muistojaLauantai 01.10.2005 18:41

Jälleen yksi unohtumaton tapahtuma takana eilis illalta. Hanoi Rocksin keikka Hämeenlinnan Kulttuuritukussa. Todella upea show ja kaiken kruunasi keikan lopuksi haltuuni saama Lacun (Hanoi Rocksin rumpili ) rumpukapula! *onnellinen hymy* . Nyt vain uusia tuulia odotellessa ja rockia kuunnellessa!

* I FEEL THE EARTH MOVE
UNDER MY FEET
I SEE THE STARS RULE
THE CIRCLE’S COMPLETE
YOU MAKE THE EARTH MOVE
UNDER MY FEET AND MY HEART BEAT*

Maanantai 26.9.2005Maanantai 26.09.2005 22:47

Maanantai aamu herätys tuskainen, samaa monta päivää jatkuvaa masennusta yhä, rahahuolet painaa niskaan. Rakkaasta kuulunut mitään moneen moneen päivään. *pelottaa* Toivottavasti mieli alkaisi edes jotenkin palaamaan normaaliin, tuskin.

*Why did I ever choose to go this way
The question I keep asking myself all the time
I guess it was my instinct for self-destruction
that pointed me down this way*
- Vanhemmat »