IRC-Galleria

"Ensinnäkin Oinonen korosti, että ainoa oikea parisuhde on miehen ja naisen suhde. Samoin miestä ja naista tarvitaan, jotta lapsi saisi alkunsa.

- Jos nais- tai miespari haluaa leikkiä makuuhuoneleikkejä, niin miksi siihen pitää sekoittaa lapsi, hän kysyi. Samalla hän varoitti, että jos hallituksen esitys sisäisestä adoptio-oikeudesta hyväksytään, lapsi tulee koulukiusatuksi.

Oinosen mielestä uudessa tilanteessa sukupuolivalistuskin pitäisi uudistaa. Hän irvaili, että lesbo- ja homoparien elämästä kertoessa voitaisiin käyttää hyväksi teräväpiirtoelokuvia ja kolmiulotteisia malleja. Hän ihmetteli, missä menevät vapaamielisyyden rajat. Hän kysyikin, koska joku ryhtyy vaatimaan oikeutta avioitua rakastamansa hauvelin kanssa."

http://www.iltalehti.fi/uutiset/200905129573788_uu.shtml

A) Kukaa määrittelee, mitä tarkoittaa "ainoa oikea"? Mitä jos mä sanon, että ainoa oikea suomalainen hiustenväri on vaalea, ja silmät pitää olla siniset? Nyt kaikki tummahiuksiset ja ökkömönkiäissilmäset äkkiä ulos Suomesta. Ette te ole "oikeita suomalaisia".

B) Heterothan ei leiki makuuhuoneleikkejä?

C) Jos pariskunnalla on lapsi, tarkottaako se, että ne "sekottaa" lapsen niihin "makuuhuoneleikkeihin"?

D) Siis, homoseksuaaliset parisuhteethan ovat puhtaasti "makuuhuoneleikkejä". Ei puhettakaan rakkaudesta, yhteisestä elämästä jne. Ei tietenkään. HOMOT AJATTELEE VAIN JA AINOASTAAN SEKSIÄ.

E) Otetaanpas lapset pois köyhiltä, tupakoitsijoilta, ylipainoisilta jne. Kielletään hammasrautojen ja silmälasien käyttö. ETTEI VAAN LASTA KIUSATA KOULUSSA. Ehkä pitäis alottaa sieltä KIUSAAJAN kotoa, ei kiusatun kotoa. Otetaan se kiusaaja vaikka huostaan ja pistetään kunnolliseen perheeseen, missä se opetetaan suvaitsevaiseks.

F) Näitä "teräväpiirtoelokuvia ja kolmiulotteisia mallejahan" käytetään jo nykysukupuolilvalistuksessakin, kun kerrotaan heteroista eiks je? Miks kaikki homoseksuaalisuuten liittyvä pitää kärjistää noin? Eikö niistä voi puhua ihan samalla tavalla, ku heteroistaki?

G) Zoofiliaa ja homoseksuaalisuutta nyt ei oikeen voi verrata keskenään. Ei eri laji mitään ois? Voiko kukaan kysyä siltä koiralta, haluuko se naimisiin tai haluuko se, että sitä joku ihminen panee perseeseen? Ei. Voiko homoseksuaalilta kysyä haluaako se naimisiin tai haluaako se harrastaa seksiä kumppaninsa kanssa? Kyllä voi. Sama pätee nekrofiliaan. Ja aktiivisella pedofiililla on aina uhri, tavalla tai toisella (seksin harrastaminen lapsen kanssa, joka ei ole sukukypsä; lapsiporno?), toisin kuin normaalissa hetero- tai homoseksuaalisessa parisuhteessa. Hah, sitä paitsi, homoseksuaalisuutta esiintyy todistetusti muidenkin lajien keskuudessa, ei vain ihmisten. Kuinka monta koiraa näet paneskelemassa apinaa tai ruumista?

...

Siis voihan jumppasukka. Ei siinä mitään, herralla on oikeus ilmaista mielipiteensä ja ihan hyvä on, että ilmaisee, kun kerran on kansassa sitäkin porukkaa, joka hänen kanssaan on samaa mieltä. Herra on KANSANedustaja, ja tät osaa kansasta hän siellä nyt edustaa. Ongelma onkin se, miten herra ilmaisee mielipiteensä: Saa itsensä kuulostamaan 5-vuotiaalta, joka tappelee lelusta. Jossei herralla ole muuta tapaa ilmaista mielipidettään kuin loukata "vastapuolta", tai muita perusteluja kuin "hyi vittu homous ei oo normaalii, koht koirien paneskeluki on ok" niin sais pitää lättynsä kiinni.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.