IRC-Galleria

EtsiväNettityö

EtsiväNettityö

Etsivä Nettityö ei päivystä enää aktiivisesti IRC-Galleriassa. Katso yhteystiedot tästä www.etsivanettityo.fi

Blogi

- Vanhemmat »

EtsiväNettityö täällä haasteleePerjantai 15.10.2010 01:08

Ota haaste vastaan ja PUKEUDU PINKKIIN huomenna perjantaina 15.10 Roosa nauha- päivän kunniaksi!

Kampanjan teema 2010: Rintasyöpä haastaa psyyken

Tänä vuonna kampanjan teema on Rintasyöpä haastaa psyyken. Teemalla halutaan kertoa, että henkinen hyvinvointi on tärkeää paitsi parantumisen myös elämänlaadun kannalta. Sitä voi edesauttaa stressinhallinnalla ja positiivisilla kokemuksilla. Myös tunteiden käsittely auttaa jaksamaan.

Rintasyövän eri vaiheet herättävät erilaisia voimakkaita tuntemuksia. Kun potilas saa diagnoosin, hän kohtaa todennäköisesti ensimmäistä kertaa oman elämänsä rajallisuuden. Pelkoa on paljon ja tietoa vähän. Kun tutkimukset etenevät ja hoitosuunnitelma täsmentyy, käsitys omasta tilanteesta selkiintyy.

http://www.cancer.fi/roosanauha/roosanauha/kampanjan-teema-2010/

Kyyneleitä ja nauruaTiistai 12.10.2010 01:00

Illalla Niilin rannalla hyena tapasi krokotiilin, ja he pysähtyivät tervehtimään toisiaan.
Hyena sanoi: - Miten menee, herra?
Ja krokotiili vastasi: - Huonosti menee. Joskus kun surussani ja tuskassani itken, niin luontokappaleet sanovat: - Nuo ovat vain krokotiilin kyyneleitä. Ja tämä haavoittaa minua sanattomasti.
Silloin hyena sanoi: - Sinä puhut surustasi ja tuskastasi, mutta mietipä hetki minua. Minä katson maailman kauneutta, kaikkia sen ihmeitä ja nauran päivän tavoin puhtaasta ilosta. Ja silloin viidakon ihmiset sanovat: - Tuo on vain hyenan naurua.

Kahlil Gibran

Hei kaverit! Terveiset Etsivästä Nettityöstä näin sateisena maanantai-iltana. Kahlil Gibran kirjoittaa osuvasti tekstissään jokaisen omasta ja yksilöllisestä tavasta tuntea asioita.

Tervetuloa juttusille, jos kaipaat kuuntelijaa tai juttuseuraa. Täällä me olemme iltaisin klo 21-01!:)
Etsivän nettityön sivuilla on nyt tietoa nuorille, miten voit olla yhteydessä meihin ja mitä yhteydenoton jälkeen tapahtuu.

Käy kurkkaamassa!

http://etsivanettityo.fi/index.php?pageName=tietoa%20nuorelle&pid=27&cols=1

Pysäyttääkö julisteet?Perjantai 01.10.2010 16:03

Kiinnitätkö huomiota koulun, nuokkarin, kaupan, kirjaston ilmoitustaululla oleviin julisteisiin? Jos kiinnität, niin millaset julisteet pysäyttää???

Pistähän kommenttia, mietitään parhaillaan, et miten tietoa Etsivästä nettityöstä sais eteenpäin :) Muutkin ideat otetaan tietysti mieluusti vastaan!

Etsiviä kaksin kappaleinKeskiviikko 08.09.2010 00:52

Heissat!

Etsivässä Nettityössä on nyt kaksi henkilöä. Päivystellään arki-iltaisin klo 21-01 välisenä aikana. Tulkaahan jutuille tai laittakaa viestiä:) Kaverillekin voi vinkata! Meidät löytää myös facebookista nimellä EtsiväNettityö

Terveisin, Maija ja Saija
- Vanhemmat »