IRC-Galleria

Etzi--

Etzi--

Päivääkään ei mee etten miettis sua <3

2015Keskiviikko 31.12.2008 12:36

Tervetuloa tulevaisuuden holhousyhteiskuntaan, kuulostaako tutulta:


25.12.2039.
Poliisi paljasti valtavat lanit Helsingin keskustasta

Jouluaattona kello 20:38 Helsinkiläinen poliisiryhmä murtautui keskustassa sijainneeseen entiseen koulurakennukseen, paljastaen valtavat ja laajasti organisoidut lanit. Poliisi oli saanut aikaisemmin silminnäkijävihjeen lanejen olemassaolosta puhelimitse.

"Emme voineet aavistaakaan miten valtavasti nörttejä siellä oli." Kuvailee ylikonstaapeli Hakala. Peliaddiktit olivat ilmeisesti olettaneet Jouluaaton olevan turvallisin päivä lanin pitämiseen, sillä silloin poliisin toiminta on vähäisempää kuin muina päivinä. Tarkkanäköinen naapuri oli kuitenkin havainnut epämääräistä porukkaa entisen koulun edustalla "Hikisiä, haisevia nörttejä! He vilkuilivat ympäriinsä ja tärisivät kuin narkkarit. Hämärän turvin he hiipivät sisään ilmeisesti pelaamaan pelejä ja syömään pizzaa."

Poliisi pidätti illan aikana yli 70 nörttiä, mutta arvioiden mukaan ainakin 50 heistä pääsi pakoon. Koska nörtit eivät nykytutkimusten mukaan kestä kirkkaita valoja, heidän lihaksensa ovat surkastuneet ja suuntavaisto on sumentunut, on heidän oletettu paenneen viemäristöön. Poliisi koluaa paraikaa Helsingin viemäriverkostoa nörttilaumaa etsien. Toistaiseksi heitä ei ole saatu kiinni.

Poliisi takavarikoi illan aikana ainakin 150000 euron edestä videopelivälineistöä, mukaan lukien pelejä, pelikonsoleja sekä tietokoneita. "Paha juttu... Joka kerta kun pidätämme nörttejä, heillä on entistä enemmän videopelejä hallussaan. Tämä kertoo paljon mafian voimavaroista, sillä he ovat saaneet yhä useamman ihmisen koukkuun sekä orjikseen." Hakala jatkaa. Poliisi kehottaa kansalaisia olemaan valppaana. Etenkin nuorten lasten tekemisiä sopii seurata, sillä vanhemmat nörtit huokuttelevat lapsia pelaamaan mm. suklaan avulla.


Videopelejen pelaaminen säädettiin 1.1.2015 alkaen laittomaksi, sillä sen osoitettiin aiheuttavan mm. valtavaa addiktiota sekä mielenterveysongelmia sitä harrastaneille ihmisille. EU-tutkimuksen mukaan videopelit vaikuttavat voimakkaimmin etenkin lapsiin ja nuoriin, joille videopelipsykoosi onkin huolestuttavan yleinen oire. Videopelejen on myös todettu laiskistuttavan ihmisiä, surkastuttavan lihakset sekä tuhoavan aivosoluja. Videopelin hallussapidosta saa välittömän sakkorangaistuksen, mutta myös vankilatuomiot ovat yleisiä etenkin suurien videopelimäärien hallussapidosta.

Tulli tarkkailee jatkuvasti laittomien pelikonsolejen ja pelejen maahantuomista. Se on kuitenkin vaikeaa, sillä esimerkiksi vaarallinen mafiajärjestö Nintendo tekee kaikkensa saadakseen pelihuumeen leviämään koko maailmaan. Videopelaajat puolustavat pelaamista "Ei se ole niin kummallista. Saa pelata kaikessa rauhassa, eikä tarvitse stressata niin paljoa asioista. Se on tehokas rentoutumismenetelmä." Kertoo 24-vuotias Jarkko.


_____________________________________________________


Varokaa vaarallisia videopelihuumenarkomaaninörttejä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.