IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Eveliin`

Eveliin`

Koolla ei oo välii ja läskit on lepposii, eihän se toimi ihan niinkään.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

hahhah. :DLauantai 08.12.2007 21:10

miltäs kuullostais joku vitun tapaaminen mettässä nuotion ääressä, nuorille kaakaota, vanhemmille rommia ja kaikille makkaraa, vierailevana henkilönä joulupukki. kuulostaa aivan meidän äidin idealta ja niin oliki. :Ddd

siel oli mie, joona, aleksi, tapani, sami, jussi, heidi, tapio, anssi, mummo ja pappa.

ÄITI OLI JOULUPUKKINA :DDDDD haha oli kyl karua mutsi tuli sillee sielt mettäs sellasen kalliosydeemin päälle ja sit seiso siel aivanko joku saatanan jeesus ja sit se puhu sellasel käheel äänel et saisko pukki tulla lämmitteleen nuotion ääreen ja sit se kätteli meitä läpi ja jussi joka on 3vee nii huus sille et ''mene pois !!'' ja kaikkea muuta kivaa. sitte se jako kaikille lapsille konvehtirasiat ja sit se et ''joko kaikki on saanu konvehtirasiat kaikki lapset'' nii mummo huus et ''mummo ei oo viel saanu'' sit äiti et ''eiköhän mummo saa papalta illalla lahjan'' mie vähä repesin :DDDd että tällästä tänään, mitähän huomenna.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.