IRC-Galleria

Evenstar

Evenstar

Next stop everywhere.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Sunnuntai 06.07.2008 01:54

Ruissi was awesome! Kannatti odottaa!

Päivä alkoi ensinnäkin mukavasti ja nousin siinä yhdeksän aikaan aamulla ja jotain siinä tein (datasin..) ja sitten lähdettiin ajelemaan n. yhdentoista aikaan Turkuun päin. Siinä jotain viisi tuntia kesti ja ajettiin sitten bussilla sinne jonnekin :-D Joku paikka se oli muutaman kilometrin säteellä Ruissialueesta ja käveltiin sitten sinne. Oli muuten kuuma! n. 28 astetta, ettei siinä mitään =) Ja sitten plussataan vielä mustat vaatteet siihen päälle niin..

Joo, kun oltiin kävelty sinne alueelle, mentiin jonottamaan että päästään porteista sisään. Sitten siihen minun ja Suvin taakse tuli sellaiset kivat muutama miestä ja rupesi valistamaan meitä viinasta.
"Älkää tytöt ikinä juoko viinaa!"
Me: ":'DDDDD"
"Niin, ettekai halua näyttää Mervi Tapolalta? Ettehän?"
Suvi: "NO EI! :D"
"Tai tällaisilta kolmekymppisiltä ylipainoisilta miehiltä? ETTE"
Me: "XDDDD :'DDDD"
"Hei tytöt tulkaa meidän kanssa katsomaan tota Sonata Arcticaa tonne..."
Suvi: "Eiku me mennään jonottamaan..."
"Mitä te meette jonottamaan?"
Minä: "No Nightwishia!"
"Nightwish on muute vitun kova bändi!"

Sitten me vaan naureskeltiin siinä Suvin kanssa ja mentiin Riikan ja Nooran kanssa sisään porteista. Lähettiin sitten sinne niittylavalle jossa Nightwish tulisi esiintymään ja siellä oli jo eturivin paikat viety, mutta me sitten päästiin siihen toiseen riviin. Siinä istuttiin ja kulutettiin aikaa ja sitten noustiin vasta siihen seisomaan kun oli jotain... 30 min. (?) At The Gatesiin.

Vähän aikaa siinä oltiin rauhassa ja sitten sinne tuli se kiva Lappeenrantalainen humalainen joka kyseli vähän jokaiselta että onko ne Lappeenrannasta :'D Joltain mieheltä se kysy "Ootko lappeenrantalainen" ja se vastas "No en oo" Niin sit se vaan sano "Hyi että! Mene pois". Ja se muutenkin viihdytti meitä siellä ja puhu jotain serranon perheestä ja huuteli, että kaikki on homoja :DD Niin ja kannusti At The Gatesia lavalle :) Enempää en kyllä muista :'DD Mutta oli kyllä mielenkiintoinen tyyppi 8D

At The Gates tuli jonkin ajan päästä ja oli aika kamala :D En muista enää mitään niiden keikasta kun kaikki biisit olivat samanlaista karjuntaa, mutta yleisökin oli aika kiva... Joka puolelta tönittiin ja takaa tuli hirveä paine ja joku löi minua päähän ja potki ja käytti kyynärvarsia :'D Siellä takana oli joku tappelukin menossa. Onneksi ei oltu yhtään taaempana. Ja kun keikan päätteeksi se rumpali heitti rumpukapulan siihen aika lähelle meitä niin tuli aivan jumalaton voima sieltäpäin ja meinattiin kaikki kaatua siihen : D

Seuraavaksi oli taas vuorossa istumista, kun odotettiin Porcupine Treetä ja ehdittiin siinä onneksi käydä vessassakin, kun aika monet At The Gates- fanit taisivat lähteä 8) Aika meni taas nopeasti ja Porcupine Tree astui lavalle. Yleisö oli aika rauhallinen sen aikaan ja siellä oli jopa mukava olla, kun oli kaiken lisäksi hyvää musiikkia. Jonkun verran napsin Porcupinestakin kuvia ja yhdessä vaiheessa se kitaristi hymyili minulle :)))

Sen jälkeen ei oikein voinut kyllä istua, kun monet Nightwish- fanit jäivät odottamaan siihen, joten me vaan seisottiin ja odoteltiin siinä ja aika kului HITAASTI=( Laskettiin minuutteja... Ja kun kello oli VIHDOIN kahdentoista (eikä bändi ollut ihan vielä lavalla) niin sieltä takaa tuli joku hemmetin nainen joka huusi, että pitää antaa tilaa kun joku tyyppi pyörätuolissa oli siellä. Sitten järkkäri sanoi, että siellä on pyörätuolikoroke, mutta nainen sanoi ettei käy -.- Ja kehtasi vielä väittää, että itse ANETTE toi tuota tyyppiä ja se tasan mikään Anette ollut :'DDDD Se näytti siltä ehkä hieman, mutta puhui suomea eikä tosiaankaan ollut se :D Ja sitten se rupesi yhdessä vaiheessa jopa repimään yhtä tyttöä meidän takana pois siitä, muttei onneksi onnistunut. Lopuksi se haukkui meitä pissapäiksi (:'DD) ja vetäytyi sinne vähän taaemmas. Onneksi siitä ei ollut enää enempää haittaa.

Ja viimein Jukka asteli lavalle ja sitten tuli muut perässä. Anetella oli upea puku taas ja keikka sai alkaa pitkän odotuksen jälkeen. Aluksi siellä oli aika kamalaa, koska joka puolelta taas kerran puskettiin ja meinasin pyörtyä yhdessä vaiheessa, kun en saanut henkeä. Mutta parin biisin päästä siellä hieman rauhottui ja minulla oli erittäin hyvä paikka siellä. Sain otettua paljon kuvia ja oli aivan upea keikka! Marco veti siellä Aneten kanssa tsoukkia ja silleen ja oli hauskaa :)) Tuomas hymyili minulle kaksi kertaa ja Marco kerran :D ja MELKEIN sain Tuomaksen hikisen pyyhkeen :'DDDD Ihanaa kun ne soitti Poetin<3 Aluksi luulin, ettei koska Riikka sanoi ettei ne välttämättä soita, mutta onneksi kuitenkin! Siren on muuten hieno versio Aneten laulamana... Kaikki oli siellä lavalla energisina ja Anette otti paljon taas yleisöön kontaktia =) Ei muuta sanomista, kuin että mahtava keikka! Miljoonarockissa uudestaan...

Keikan jälkeen sitten tapasin siinä Marun jajaja sillä oli vähän vitutus päällä, mutta ei se mitään :'D Oli ihan kiva tavata, mutta meidän piti lähteä aika äkkiä sieltä ja lopulta me päästiinkin vasta klo 7 aamulla kotiin, että tulihan siinä se 22h valvottua.. Mutta oli se sen arvoista!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.