IRC-Galleria

Käväisin toissapäivänä hammaslääkärin särkypolikliniikalla. Wisdom teeth are real bastards. Tällä kertaa vaivasi vasen alakulma. Lääkäri halusi demonstroida taitonsa paikalla olleelle oppilaalle, joten sain nauttia leukapuudutuksesta ja puhdistusaineesta, joka maistui koivu-löylytuoksulle. (Smartypants sidenote: En tiedä miltä koivu-löyöytuoksu maistuu, en ole maistanut, tässä viittasin haju- ja makuaistien linkittymiseen. Kun haistat laimentamatonta koivu-löylytuoksua maistat sen miltä puhdistusaine maistui.) Lisäksi ihana hammaslääkäritäti sanoi, ettei sitä töhnää saanut sylkeä. Swallow it with a smile, b*tch!

Saatuani reseptit, sain luvan laputtaa Yliopiston Apteekkiin. Penisilliiniä, buranaa ja AH! suuvettä. Buranaa en lääkärin mukaan saa ottaa kuin yhden tabletin, korkeintaan 3 kertaa päivässä, koska "suurempi määrä ei enää auta". Yea well I hate you too thank you very much! Koko leuka paisunut ja niin kipeä, etten pysty nukkumaan enkä hereillä ollessani keskittymään ja ohjeeksi 1 burana. En noudattanut ohjeita, because reasons.

Olet varmaan nähnyt Listerine Zero mainoksen? "Toiset tykkäävät vahvoista mauista, toiset taas miedoista" ja niin edespäin. Itse pidän miedoista. En pysty edes syömään ruokaa jossa on paljon pippuria. Pathetic! Tämä suuvesi ei ole Listerine Zeroa, kyllä ei ole. Siinä olet kuin huuhtelisit suutasi minuutin rikkihapolla. Nice!

Corsodyl on lääkärin määräämän hapon nimi ja ohjeen mukaan, koska happoa ei saa käyttää hammastahnan kanssa ja, koska happoa pitää käyttää 2 kertaa päivässä saan nyt pestä hampaani kolme kertaa päivässä. Aamulla saan harjata hampaani huolellisesti veden kera, jonka jälkeen saan huuhdella suutani minuutin hapolla. Happohuuhtelun jälkeen ei muuten saa huuhdella vedellä, ettei happo häviä. Päivällä _saan_ harjata hampaani hammastahnalla, jottei tuubille tulisi paha mieli kun happo saa kaiken huomion. Illalla SAAN hoitaa hampaani samalla kaavalla kuin aamulla. Aikamoinen saavutus ihmiseltä, jolla oli vaikeuksia muistaa pestä hampaat kerran päivässä.

Ainakin purukalusto kiiltää! Vittu. (Smartypants sidenote here: Tiedän, että suuvettä ei saa huuhdella purskuttelun jälkeen pois koska puhdistavat ominaisuudet jatkuvat purskuttelun jälkeenkin ja suuveden lisäämä syljen eritys puhdistaa myös suuonteloa. Doesn't make it any less uncomfortable.)

Ei minulla tällä erää muuta. Eve kuittaa.

P.s. Tajusin tässä kirjoittaneeni pitkän blogin viisureista. Kiva kun mulla on elämä. Sinä joka luet tätä: kiva kun sullakin on.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.