IRC-Galleria

PÄIVÄN PIRISTYKSEKSI.Torstai 07.02.2008 21:08

Johtaja palkkasi uuden sihteerin, ja lopuksi hän vielä kysyi, että suostuisiko sihteeri siihen, jos sihteerille maksettaisiin lisäkorvaus siitä, että pomo vähän saisi naida sihteeriä. Hetken mietittyään sihteeri suostui, rahaa saisi helposti, eikä johtaja ruma ollut. He sopivat vielä, että kukaan ei käsittäisi missä aikeissa he olivat, niin johtaja puhuisi kiinankielisen kirjeen kirjoittamisesta, kun halusi seksiä. Muutaman viikon kuluttua johtaja kysyi sihteeriltä kiinankielisenkirjeen kirjoittamisesta. Siihen sihteeri sanoi, ettei voi, koska kirjoitus koneessa on punainen nauha. Hetken mietittyään hän kuitenkin meni johtajan puheille ja sanoi: "Voisin kyllä tehdä kirjeen suullisesti." Siihen johtaja vastasi: "Ei tarvitse, kirjoitin kirjeen käsin!"

Mitä yhteistä on pyörremyrskyllä ja naisella? - Kummatkin on tullessaan kosteita ja kiihkeitä, mutta mennessään ne vie talot ja auton.

Mitä eroa on eroottisella ja perverssillä seksillä?
- Jos käytät höyhentä, se on eroottista. Jos käytät koko kanaa niin se on perverssiä.

Mies meni kerran baariin, ja huusi jo ovelta baarimikolle, että triplaviski. Mies sai sen ja joi huikalla, eikä edes ärissyt sen jälkeen. Sitten baarimikko kysyi, että miten sä tollasta kestät? Mies siihen: - Tänään, kun tuli aikaisin kotiin, niin löysin vaimoni ja parhaan ystäväni hommasta sängystä. Mies tilasi toisen triplaviskin, ja heitti senkin huikalla kurkustaan alas. Silloin baarimikko sanoi:
- Jos et pahastu, niin kertoisitko, mitä sanoit vaimollesi? -No, sanoin, että otan eron.
- No, mitä sanoit ystävällesi? - Noh...se on aika hankala juttu. Sanoin, että paha, paha, tuhma tuhma koira!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.