IRC-Galleria

UnetKeskiviikko 17.11.2010 14:34

Oon alkanu näkemään ihan sairaita unia.

Jokin aika sitten näin unta, että piti etsiä joku piilotettu koiran irti leikattu pää, jonka sisällä olisi jonkinlainen vihje aarteen etsintään. ò__o Noh, pää löytyi ja sitä alettiin sitten nylkeä ja raastaa auki. Olipa aika herkullista..

Mutta vielä rankempi uni oli viimeyöinen. Siinä oli joku todella outo kylä, jossa joku pikkupoika oli viiltänyt kissanpennulta vatsan auki ja raukka pieni oli vielä elossa. Kun kyläläiset sitten hoksasi että se oli sen pojan syy, ne rankaisi sitä puukottamalla ja viiltämällä pojalta käden irti ja ihan älyttömiä haavoja. 0___0 Lopulta selvisi että sitä kylää johti joku random mies, millä oli joku sairas pakkomielle puukottamiseen. Se tappoi jopa omat lapsensa jossain vaiheessa ja pakotti kaikki muutkin puukottamaan. Ihan sairasta. : DD Aamulla kun heräsin niin tuli heti mieleen "Puukottajan kylä", varmaan peruja eilen illalla tulleeseen Kurkunleikkaajan saareen..

Olen liian altis vaikutteille!!

Kerran näin unta, jossa joku nainen heitti minuun päin nauloja, sellaisia isoja, pitkiä nauloja jotka meni miun käden läpi. Edellisenä päivänä olin katsonut telkkarista kun hevosia kengitetään..
Näin myös unta putoavista lentokoneista ja edellisenä päivänä oli uutinen jostain lentokoneiden putoamis tapauksista. :s

Näen myös jatkuvasti toistuvia unia. Ei se uni ole aina sama, mutta paikka ja tarinan eteneminen on aina samankaltaisia. Miun unet sijoittuu lähes aina huvipuistoihin. Siis sellaisiin vanhoihin ränsistyneisiin tivoleihin. Ei ole mikään mukava paikka se, siellä on aina hyvin ankeata ja synkkää, vaikka olisi päivä. Ja jostain syystä en ikinä pääse sieltä pois. Oon nähnyt huvipuisto unia pienestä asti ja vieläkin ne on niin hämääviä..
Myös sellanen akvaario uni on yksi toistuvimmista. Olen katselemassa kaloja akvaarioista ja jossain vaiheessa pääsen hai altaalle. Seuraavaksi päädynkin itse altaaseen ja valtava, ihan älyttömän kokoinen valkohai onkin miun takana ja hyi se tunne on ihan kamala. :X
Matkustan myös tosi usein bussissa. Reitti on aina sama ja joka kerta päädyn aina kotiovelle saakka bussissa, sillä pysäkki on AINA meidän talon edessä ja pääsen helposti kotiin. .__.

Oon yrittänyt noita tulkita jollain tapaa.. Huvipuisto tarkottaa kahtakin asiaa, sitä, että miulla on hyvä elämä ja tahdon pitää hauskaa tai sitten että miun täytyisi vaihtaa maisemaa ja tehdä jotakin.
Akvaariosta en oo yhtään varma, siitä ei oo ollut missään mainintaa. :p
Bussi kuvaa kuulemma sitä, että miun pitäisi tehdä jokin ratkaisu ja toimia ennenkuin on liian myöhäistä.

Sisäelimistä en enää muista.. olikohan niistä edes mitään.. Mutta niitä tulee nähtyä myös aika useasti, varsinkin suolia. :f
Paskahan tarkottaa rikkautta, mutta tuskin sama pätee nyt tässä. : DDD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.