IRC-Galleria

PiirretytPerjantai 31.12.2010 20:00

Rupes ärsyttää taas vaihteeksi kristityt.

Lueskelin elokuva-arvosteluja http://www.arvoarvostelut.net/elokuvat sivustolta ja.. oikeesti mitä helvettiä?
Eniten ärsyttää arvostelu Näin Koulutat Lohikäärmeesi animaatioelokuvasta. Enpä ois uskonut että lohikäärmeet saa kristityt hiiltymään. Oikeesti, Dragonologia on Saatanasta? Mitä? Okei, lohikäärmeet kuvataan aina pahoina ja ne on liitoksissa pahuuteen ja näin päin pois.... Mut eikö vois välillä vähän muuttaa sitä ajatusta? Ja siis... se on vaan elokuva. Ja pääideana leffassa on se ah niin ihana ystävyys ja hyvyys yms yms. Ja silti se on ongelma joillekin vitun uskovaisille.

Ja sit se, että "väkivaltaisuus" saa lapset väkivaltaisiksi käsitys on vaan niin naurettava! Jos jostain lapset saa väkivaltaisia vaikutteita niin ne on omat vanhemmat. Eikä ne pennut oikeesti sekoa jos ne vähän näkee verta. En nyt meinaa mitään gorea, mutta esim. Kaunottaressa ja Hirviössä näytetään verta parikin kertaa. :p NO HUI KAMALA. Yleensä, jos jotakuta puukottaa, siitä tulee verta. Naurettavaa on myös se, ettei teräaseisiin jää mitään veriläikkiä tai mitään. : D Kuten Narniassa. Typerää.

Eksyin nyt vähän aiheesta, mutta oikeesti. Miksi jotkut asiat on niin vaikeita joillekin aikuisille ihmisille? Ei lapsia tarvi pitää pumpulissa, niistä tulee sillon vaan retardeja. Yksi hyvä esimerkki on vanha kunnon Teletapit. Ja muutenkin, jos avaat telkkarin lastenohjelmien aikaan, on varmaa että sieltä tulee jotain mindrape piirrettyä. "Mikä tämä on? ..... Aivan oikein, hyppynaru!" Voi vittu! Ja ne helvetin lauantai aamun "animet".. Dinosaur King ja Bakugan? Ei jumalauta. : D

Onneksi ite pentuna sain kattoa Turtlesia ja Prätkähiiriä Hämähäkkimiestä unohtamatta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.