IRC-Galleria

Poliisisedät vauhdissaLauantai 29.10.2005 19:00

Kävi äsken hieman kumma tapaus, joka pistää ihmetyttämään suomalaisten poliisien paikannusjärjestelmät/niiden puutteen. Olin ulkona nimittäin äsken ja kuulin poliisiauton tulevan, ja se kääntyi tiellemme. Katseltiin ja kuunneltiin sitä sit kun se ajeli edestakaisin, etsi osoitetta ajateltiin. Sit ku se tuli toista kertaa takasinpäin ni ajo meiän pihaan kysymään osotetta. Ei muistettu ulkoo missä kyseinen katu sijaitsee, ne lähti taas etsimään.

Kävin sit vähän ajan päästä sisältä hakemassa puhelinluettelon ja etsin sen osoitteen. Poliisit veteli vieläkin edestakaisin niin menin neuvomaan niille reitin; olivat etsineet osoitetta väärän tien varrelta. Yhteensä tähän edestakaisin ajeluun meni ainakin 5min, ehkä lähemmäs 10, en tiedä, en katsonut kelloa.

Pistää vaan ihmetyttämään etteikö poliiseilla ole autoissaan minkäänlaisia GPS- tms paikannusjärjestelmiä tai eikö hätäkeskuksesta ainakin pitäisi olla yhteys autoon/sieltä voidaan neuvoa tarkat reittitiedot? En tiedä, minkä tapauksen vuoksi poliisit paikalle oli kutsuttu, mutta toivottavasti mitään kamalaa ei ehtinyt tapahtua poliisin ympäriinsäajelun vuoksi...:/

No tulipahan ainakin päivän hyvä työ tehtyä, toivottavasti oli hyötyä että saatiin apu paikalle edes vähän myöhässä kuin vielä enemmän myöhässä.

Heha tästähän tuli kuin joku vihainen paikallislehden yleisönosastonkirjoitus xD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.