IRC-Galleria

Tosiaankin täällä tuli oltua, ja ei voi sanoa kuin huhhuh kun oli hyvä keikka! Melkein nousee jopa '05 Dream Theater -keikan edelle. Toisaalta näitä kahta keikkaa on paha verrata keskenään, megalomaaninen areenakeikka ja intensiivinen pikkukeikka.

Mitä itse keikasta sanoisi. Loistavia biisejä, loistavasti vedetty show, uskomattomalla iloisella ja pirteällä asenteella koko bändi mukana! Oli hienoa päästä todella lähelle lavaa ja soittajia/laulajia. Keikka oli myös erittäin interaktiivinen jos näin voi sanoa, pientä "vitsailua" siinä oli puolin ja toisin.

Arjen oli kyllä niin hauska äijä :D Mieletön velmuilu ja show päällä koko ajan. Ei tainnut oikeen tietää miten päin olisi ollut, kun huikkailtiin yleisöstä koko keikan ajan: "aaAAarjeeeeennnn?? AARRJEEEN!!" :D:D:D

Niin, ja loppubiiseistä alkoi se "WOO-OO" -laulu raikua. Meikkä aloitti sen, ja lopulta siinä oli mukana jo paljon porukkaa lavan edestä. Kantautui hoilotus lavallekin, ensin alkoi basistia naurattaa, ja lopulta Arjenkin "lauloi" mukana availlen suutaan oikeassa kohtaa :D Itse en kiinnittänyt huomiota, mutta veli kertoi keikan jälkeen että Arjen olisi soittanut jossain vaiheessa kitarallakin pitkän aikaa sitä hoilotustamme yhdessä meidän kanssa :) Hiemanko on Fame olo, the progelegendasetä Arjen tuli mukaan aloittamaani pelleilyyn ;)

Davyn heittämistä kapuloista ekan nappasi vanha pesäpalloilija ";)" veljeni. Sain sen sitten koska "mitä mä tällä teen? sähän se rumpali oot..." :) Siihen haettiin Davyltä nimmari keikan jälkeen, menee seinälle Portnoyn nimmarilla varustetun runpukalvon kera :D. Lisäksi sain myös koko bändiltä nimmarit julisteeseen. Yhteisposekuvakin otettiin Bovion sisarusten kanssa. :) Dii, ja tour-paita ja SoP:in uusin levy tarttui mukaan myös.

Toivottavasti tulevat uudestaankin, kuten Arjen lupasi! Kaikki jäsenet tuntuivat todella mukavilta, mitä siinä meet&greetissä hieman rupatteli ja kuunteli muiden rupatteluja. Muutenkin todella lämminhenkinen ja läheinen tunnelma. Osasivat kyllä ottaa yleisön mukaan!

Sanalla sanoen, täydellinen keikka. <3

Kuvia ja videoita tulee jossakin vaiheessa nettiin :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.