IRC-Galleria

Liian isot rinnat
Kirjoittanut: d-kuppi vm85 / 29.7.04 / klo 00:00
Ei ole helppoa kellään kun jollain on liian pienet, toisella liian isot... Tästä asiasta oli Keho palstalla jo juttua, mutta haluan kirjoittaa oman " tarinani" myös tänne, jos löytyis vaikka kohtalotovereita...?

Mielipiteeni on että onhan se parempi kun on pienet rinnat niin rintsikoihin voi vaikka vähän lisätä toppauksia tms, mutta isoista rinnoista ei saa "osia" pois (muuten kun tietty leikkauksella).

Pienet rinnat olisivat myös yhtä hyvät vauvan imetyksessä kuin isotkin. Ainoa huono puoli mitä pienistä rinnoista voin keksiä on se kun menee mammografiaan, niin voi sattua kun ei oo "tarpeeks" sitä tissiä mitä työntää sen koneen väliin.

Itselläni isot rinnat ja voin sanoa että ei se poikien "ihailu" ole mitään mukavaa! Pojat (ja muutkin) kyttää sun rintoja, eikä näe muuta! Yläasteella varsinkin huutelee kaikkee tyhmää, etkä sä pääse pakoon sun tissejä! Myös tyttöystävät (hyvätkin) voivat sanoa leikillään jotain isoista tisseistäsi, eivätkä he ymmärrä kuinka leikilläänkin sanotut jutut voi pahoittaa toisen mieltä pahasti.

Sitten kun itse kiinnostuu jostain pojasta ei voi koskaan tietää onko hän vain kiinnostunut näkemään rintani vai minut ihmisenä... Tai kyllähän sen sitten tietää, kun poika jättää sinut nopeasti, ihan kuin sinä et olisikaan mitään muuta kuin tissit!!!

Ja jos vielä perheen jäsenetkin kyselee joltain 13veeltä että onko sulla nyt tarpeeks hyvät rintsikat ettei tuu selkä kipeeks tai ryhti huonoks niin onhan se noloa...

Ala-asteella vielä olin kiinnostunut liikunnasta, mutta kun tissit vaan kasvoi ja kasvoi niin ei huvittanut mennä jumpaan hyppimään tai liikkatunnilla juoksemaan, koska tissit heilu ja se sattui. Vaikka ostin kalliimmat urheiluliivit mitä löysin, ei auttanut.
Sit myös ärsyttää kun jotkut sanoo että "jos haluut pienemmät rinnat niin laihduta", tai "tee rintalihksia", "hiero rintoja" ym tyhmää. EI NÄITÄ RINTOJA SAA PIENEMMIKS VAIKKA KUINKA TEKIS RINTALIHAKSIA, laihdutus ei myöskään vaikuta suuresti rintoihin!!!! Ärsyttää kun ihmiset ei tiedä mistä puhuu...

Oon harkinnu myös rintojen pienennystä, mut leikkaus maksaisi jotain 2000-6000 euroo ja rinnat voi olla monta kuukautta tosi kipeät leikkauksesta. Sitten kuulemma suositellaan myös että olisi synnyttänyt kaikki harkitsemansa lapset ensin, ja vasta sitten olisi suositeltavaa leikata, jotta äiti pystyisi kunnolla imettämään (leikkauksessa voidaan siirtää nännien paikkaa kokonaan, siksi tämä suositus).

Onhan se varmasti kamalaa kun haukutaan laudaksi, mutta sen asian voi aika hyvin feikata, laittamalla toppauksia rintsikoihin tms.

Tää voi kuulostaa jonkun mielestä tosi tyhmältä, mutta mulla ainakin on jääny todella suuret traumat etenkin yläaste ajoista, rintojeni vuoksi!!! =(

Tällasia mielipiteitä ja ajatuksia mulla... Onko jollain samanlaisia ajatuksia tai muuten jotain kirjotettavaa?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.