IRC-Galleria

Fairy_Epistaxis

Fairy_Epistaxis

"Congratulations. You're Being Rescued."

Selaa blogimerkintöjä

Rottavauvakuume tulee taasMaanantai 13.01.2014 20:04

Tietoisena, mutta surullisena siitä, että täytyy taas luopua noista elämäni valopilkuista on toisaalta positiivinenkin juttu. Tulee tilaa uusille pikkupiipertäjille! <3

Ollessani toisella Jenkkilän reissullani äidiltä tuli viesti, että yksi vanhuksistani on nukkunut pois. Harmittihan tuo kun en ollut itse paikalla, mutta olin huojentunut siitä että Boris sai olla viimeiseen asti terve ja veljiensä ympäröimänä.

7. päivä oli Nelkun aika päästä paremmille juustomaille, mamman riesaksi oli tullut kasvain. Kerroin asiasta kasvattajalle, heti kun kasvaimen, kuukausia sitten löysin.
Tämä tapaus harmitti suunnattomasti, sillä kasvain ei ollut kipeä eikä muutenkaan vaikuttanut rotan mielialoihin. Kasvaimen ongelma kun vain on se että, sitä on oikeastaan turha lähteä leikkamaan ja leikkaamattomana kasvaa jatkuvasti.
Samalla kertaa vein myös Conanin, sillä papparainen oli ollut hitaana ja laihtuneena tovin. Tämä papan kanssa olin jo käynyt läpi useamman silmätulehduskierteen, joten parempi oli päästää se mahdollisista kivuistaan.

Herrasmiesliigassa elelee vielä Spock, Judas ja Pablo, mutta kaikilla on jo ikää ihan kunnioitettavasti. Tässä joka päivä saa olla sydän syrjällään, että kuka seuraavaksi, sillä pojat ovat suhteellisen saman ikäsiä.

Neideistä kaikki porskuttavat entiseen tapaansa, vaikka mammaa ei enää olekaan. Lilith menetti myös äitinsä, mutta Zelda ja Jeni ovat pitäneet pikkuneidille seuraa.

Vaikka luopuminen on aina jollain tasolla kauheaa, siihen on jo kymmenen vuoden aikana tottunut ja sitä osaa aina ruveta odottamaan.

Vastineena luopumiselle on mahdollisuus hankkia taas uusia pienen pieniä käpäliä ja väpättäviä viiksiä talouteen, mikä on aina positiivinen asia!
Rottavauvakuume pistää jo miettimään minkälaisia siimahäntäisiä haluan seuraavaksi, ehkä lisää rexiä, ehdottomasti siamese, martenia! Toisaalta rotan ulkonäöllä ei ole minulle väliä, rakastan jokaista ja jokainen on aina yhtä suloinen. <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.