IRC-Galleria

Fairy_Epistaxis

Fairy_Epistaxis

"Congratulations. You're Being Rescued."

Selaa blogimerkintöjä

JauTiistai 27.03.2007 15:21

Äiteel on tatuointeija tekevä mies. Khuul.
Sinne siis.

Kunnon suhteilla, ilmaseks tatskat.
Jau jau jellona.

Tuol ulkon on kuuma.
Ei meinaa tarjeta.

Ruumiista irtautuminenSunnuntai 25.03.2007 04:00

"VAROITUS: Nyt liikutaan mielenterveyden kannalta hyvin harmaalla alueella, ja nyt ollaan sellaisten asioiden kanssa tekemisissä, jotka väärinkäytettyinä voivat olla todella vaarallisia. Jokainen lukee ja toimii tästä eteenpäin omalla vastuullaan!

Jokin aika sitten tutustuin ruumiista irtautumiseen (out-of-body experience, OBE). Löysin yksinkertaisen tekniikan - ja kauhukseni se toimii! Mutta sen verran uskallan kertoa, että kyse ei ole demonisesta asiasta eikä Paholaisen valtaan joutumisesta. Kyse on yksinkertaisesti psyyken irtautumisesta fysiikan sille asettamista rajoista.

Nyt jonkin aikaa juttua treenanneena todettakoon, että syyt, miksi kristinusko suhtautuu nuivasti astraalimatkailuun ja ruumiistairtautumiseen, ovat ilmeiset. Se vie ajatuksemme pois siitä, mikä meille pitäisi täällä maan päällä olla olennaista: rakastaa lähimmäisiämme ja yrittää tehdä toinen toisellemme hyvää. Ruumiistairtautuminen ei sinänsä ole hyvä eikä paha kokemus, mutta sitä voidaan suositella vain sellaiselle ihmiselle, joka todella ymmärtää, mistä tässä maailmassa on kyse eikä unohda sitä pointtia, että olemme täällä toisiamme emmekä itseämme varten. Omaan itseensä uppoutumisessa on liian helppoa unohtaa lähimmäiset."
"Visualisoi mieleesi Taivas sellaisena kuin haluat sen olevan, ja keskity siihen. Tämä tekniikka kehittyy sitä mukaa kun edistyt. Aluksi kokemuksesi voi olla kalpea tai unenomainen, sillä se on aluksi aktiivista mielikuvitustasi. Mutta mielikuvitus on porttikäytävä korkeampiin ulottuvuuksiin. Henkilökohtainen mielikuvituksesi on kuin astraalinen kotihakemistosi tai niinkuin järvi, joka on joen kautta yhteydessä mereen. Ideana on aloittaa tästä järvestä, ja kulkea vähän kerrallaan kohti merta.

Avainsana on "vähän kerrallaan". Älä pety, jos tämä ei onnistu ensimmäisellä kerralla. Kyse on valon projisoinnista mielessäsi. Et ehkä saa kuvaa kirkastumaan ensimmäisellä kerralla, mutta harjoittelemalla aluksi unenomaiset kuvat kirkastuvat ja huomaat pian kykeneväsi hallitsemaan visioitasi.

On suositeltavaa, että pidät kokemuksistasi päiväkirjaa. Tämä auttaa säilyttämään mielenterveytesi, sillä herkkyys on kaksiteräinen miekka. Herkät ihmiset ovat muita kyvykkäämpiä myös "henkimaailman" asioissa, mutta myös muita haavoittuvampia.

Yksi tekniikka on "edestakaisin"-metodi, jossa siirrytään ruumiin ja korkeampien tietoisuuden tasojen välillä edestakaisin noin 20 minuutin jaksoissa. Joka kerralla, kun käydään tuonpuoleisessa, yritetään oppia jotain ja kokea. Joka kerralla takaisintultaessa keho menee enemmän ja enemmän transsiin. Lopulta tapahtuu irtautuminen: immateriaaliruumiisi irtoaa materiaaliruumiistasi, ja huomaat leijuvasi. Se voi alkaa vaikka niin, että kätesi irtautuu, tai sitten kehosi alkaa värähtelemään - tästä muuten hippiaikakauden "good vibrations" -käsite! Lopulta pääset irti kehostasi. Fyysisen maailman lait eivät enää päde; kykenet liikkumaan vapaana gravitaatiosta ja liikkumaan seinien läpi.

On muistettava, että ruumiistairtautumisen ja astraalimatkailun ei milloinkaan pitäisi olla itsetarkoitus ja sitä tulisi harjoittaa vain silloin, jos sillä kyetään auttamaan toisia. Oikeastaan ainoa, kenelle voi todella suositella astraalimatkailua, voisi olla nelirajahalvauspotilas - hän kykenee tällöin irtautumaan kehonsa vankilasta.

Paluu ruumiiseen on yleensä epämiellyttävä - ei tarvita kuin yksi ainoa korkeamman tietoisuuden ajatus tai häiriö, jonka jälkeen "hopealanka" kiskaisee sinut takaisin fyysiseen ruumiiseesi. Mutta samalla se merkitsee myös turvallista ja automaattista paluuta takaisin tämän maailman tietoisuuteen. "Mielenkiintoista.

KöhTorstai 22.03.2007 13:26

20.03.07 10:29 <Sudetar> jees :D ei tuokaa oo mulle fobia :D
20.03.07 10:29 <Sudetar> siis raskaudenpelko...

Ja sitten mää sanoin: Synnytys... *DOOM*

20.03.07 11:05 <Sudetar> liityin sittekki... :D

LÖLLÄÄÄTiistai 20.03.2007 12:19

Mä oon ylipoikkiväsyplöööi.
Ei millään pystyis.

Ja tossa on kokis, moj.

R.I.PMaanantai 19.03.2007 22:01

Pahvilaatikossa on hyvä nukkua,
sitä ikuista unta.
Ja siellä pysyt piilossa,
vaikka paljaan taivaan alla.

Älä huoli,
ei routa yllä suklaasilmiesi loistetta syömään.Suikki
* 19.06.2006 † 19.03.2007

Älä alotaMaanantai 19.03.2007 19:25

Yhyy, oksennan suolistoni.


LOL.

Hihuli heiMaanantai 12.03.2007 18:00

Riiks blondaa mut tänään.
Hehöö.<3


13.03.07 11:24 <Yorigonomi-ga> Ja kusi nousee päähän hitaasti mutta varmasti. Kusin sukkaan 12e :___DDDD

Lamminmaan lentokenttä rock'sPerjantai 09.03.2007 16:46

http://www2.kauhajoki.fi/route67cc/


Tsiikatkaa, siel on mun kummisedän ihQ teinipeli.
No ei todellakaan.Challenger California Special -70 <3

Fyken tunnilla ajatukseni juoksi:Keskiviikko 07.03.2007 19:02

Onko kondomit synteettistä kumia?

- ei oo, ku se on lateksia.

Ai on noin vai?Keskiviikko 07.03.2007 12:09

07.03.07 10:08 <Yorigonomi-ga> "Ei tupakka eikä tupakointi tapa. Se on se syöpä mikä tappaa." Totta. Jotkut haluaa vääristää totuutta, ja aiheuttaa muille omantunnontuskia. :D Tosin kuka niistäkin kärsii, ellei tupakoimattomat ihmiset?