IRC-Galleria

Fawgwah

Fawgwah

Rock 'n' Roll, Baby!

Gah!Keskiviikko 18.01.2006 22:42

mood: crushed crushed
music: MUCC - Suisou

Tänään pääsin kouluunkin asti... :) Mutta hei, en ollut pahemmin jäänyt jälkeen :) Luojan kiitos... Saan harjoituspaitanikin pian valmiiksi. Jei... Ja pihalla oli kauhean kylmä kun poljin kouluun, hengittäminen oli vaikeaa... :/ Miksi yhtäkkiä näin suuret pakkaset? Kuolema sentään... Satsuman piti tulla tänään kylään meille, mutta sitten äiti soitti ja muistutti ompelu tapaamisesta... Jouduin perumaan sen sitten...

Se ompelu tapaaminen ei ollut järin mielenkiintoinen, vanhoja naisia täynnä koko paikka, ja sain läpsäyksenkin poskelle vanhalta naapurilta O___o WTF! Mutta joo, varmaan lävistykseni takia, se pitkään katsoi mua ja otti naamasta kiinni ja vähän tutkaili, sitten *läps* Ja naureskelua... Voi herran jestas, ei se edes ollut kova läpsäys, mutta silti, otti egon päälle aika lujaa O___o jos nyt minulla sellainen on... Ja jotkut vanhat ihmiset ovat vain niin vanhanaikaisia.
Mutta kauniita sisustuskankaita siellä kyllä oli esillä... Ja sovin sen esittelijän kanssa tapaamisen lauantaille, ja menen katselemaan kankaita sinne, ja nipsuja... JEI RENSSELEITÄ!!!!!!!!

Voisi myös mennä sinne eläinkauppaan ostamaan kaulapanta itselleni :D Sellaista olen hiniöinyt jo kauan :D Ja Nyt kuulin koulussa luokkakaveriltani että kannattaa mennä eläinkauppaan ja samoin Marco sanoi toissapäivänä että sinne. :D Joten menossa jo :D Noh ei nyt ihan heti, kun pitää nukkumaankin mennä pian, no tai no vasta yhdeltätoista koska myytinmurtajat tulee :)

Voi minulla on vieläkin kauhea ikävä Tuukkaa, ja se ei ole lähettänyt mulle viestejä :'( Eikä edes soittanut, ja pian sen jo mentävä tupaan, niin se ei ainakaan voi soittaa... Surullinen olo... Nyyt, auttakaa nyt jo minua... :/

Jooh voisi mennä nukkumaan...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.