IRC-Galleria

Fekti

Fekti

En oo tasapainonen, väliäkö sillä? En Tipu nyrkillä, en kritiikillä, en välttämättä millään.. joten älä välitä

Pipefest 2009Sunnuntai 02.08.2009 15:17

-Torstai-
Herään n.klo.6.00 pakkaan loput kamat ja käyn suihkus, tietenkin syön. Liput polttelee lompakos ja halu ois jo lähtee. Juna-asemalla huomaan olevani ainoa nuori, joka on menossa junaan. Vmmalasta-Treelle matka sujui loistavasti. Loppu matkasta selailin sivustoja ja tapasin pari random hopparia, jotka olivat menossa pipeen. Matka sujui loistavasti Kajaaniin. Kajaanissa heitin frendin luokse ylimääräiset kamat ja suuntasin Vuokattiin. Siellä suuntasin matkani teltta-alueelle, jossa oli jo väkee ja tunnelma katossa :).

-Perjantai-
Nukun kahteentoista asti, kunnes telttaani saapui 5random tyyppiä kysyy majoitusta. "Numberin teltta on auki 24/7 Pipefestin eksyneille lampaille", sanon. Eli teltassani oli 6henkilöä ja telttani oli neljälle hengelle, tunelma oli tiivis ja lämmin :). Soitan arvontani voittajalle, joka sanoo olevansa portilla. Menen sinne, mutta tunnen että minua on kusetettu. Aivan oikein. Teen uuden arvonnan ja lipun ostaja löytyy. Koko päivä melkein lavan edessä :). Kaikki muut katsoin paitsi Redraman ja Finteligenssin. Illan päätyttyä saan kutsun eräisiin "bileisiin", jotka olivat muuten ihan jees. Mutta frendini joi liikaa ja joutui päivystykseen.. Kaveri haettiin ambulanssilla ja olin ainoa joka oli edustus kunnossa. Joten lähdin mukaan.. Yö meni rattoisasti Kajaanissa, vaikka piti olla alueella omassa teltassa.

-Lauantai-
Kaveri sanoo, että mee ihmeessä takas. Hän itse lähti kotio päin. Ei voi mitään. Meen teltta-alueelle, jes teltta on paikallansa eikä nurkissa haise kusi. Avaan teltan ja nään sisällä nämä random tyypit hirveessä krapulassa. Ja hedän hajukaan ei ollut rattoisa. Sää oli tyypillinen. Tuli tämäkin påäivä chilattuu lavan edessä. Eikä Cheek lopettaa pipen, ei kai? KYLLÄ. Äkkiä pois ja tsiigaan meininkii teltan luokse. Randomit oli kadonnut jonnekkin, mutta kamat oli paikalla. Frendit tuli Cheekin keikan jälkeen teltalle, jossa tissuttelin hieman. Meno alkaa railakkaasti ja porukkaan liittäyty pari randomii. Jonka nimiä en muista? Enkä lauantaista kyllä muuta muistakkaan.

-Sunnuntai-
Kaamea darra ja telttakavereilla samaten. Pakkaan kamat, suihkussa käynti, syöminen... Herätän tyypit teltasta ja puramme teltan. Se on nyt virallisesti ohi.

ps. Hukkasin festarikännykän VIHDOINKIN.
pss.kaveri sai rahansa, kun möin lauantain lipun pois.

Kiitos kaikille randomeille ja näin aika monta tyyppii galleriasta :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.