IRC-Galleria

Fisulapsi

Fisulapsi

Beam me up, Scotty.
SE VITUN VALOPÄÄ JOKA KEKSI VIEDÄ MUN LAUKUN POIKIEN VESSAN IKKUNALAUDALLE SAA KYLLÄ HAISTAA OIKEIN ISON JA VETELÄN ENTIN PASKAN KIITOS. :
))))

Joo, eli koska en enää mee kotiin, siis viikonloppuna, tämä yö Millalla, huomenna Hesaan ja sillee, mulla oli koulussa toinen laukku mukana, siinä niinku matkatavarat, ja se oli sitten päivän aikana siirtynyt mun takin _alta_ naulakosta tosiaan poikien vessan ikkunalaudalle. Ehdin kokea melkoiset paniikkikohtaukset että mitäs hittoa mä teen jos sitä ei löydy ja pääsenkö keikalle ja mitämitämitäMIKSI ja joo. Sitten juostiin ympäri koulua Tiitinkin kanssa etsimässä sitä, ehdittiin jo melkein antaa periksi kun Milla hoksasi mennä tuolta katsomaan. Mut oikeesti kiitos tästä, kiitos niin paljon. Hakkaan pääsi irti tylsillä saksilla ja tökkään jonku meiän koulun tornin nokkaan jotta kaikki voi paheksua sua ja sylkee sun päälle. Niin.

Pelästyin niin paljon että sain ihan järjettömän pahan olonkin, ja polvet on vieläkin ihan hyytelöä. Luojan kiitos liput juniin ja keikalle mulla oli eri paikassa, muuten olisin romahtanut ihan kokonaan, sillä kenties saatan jo pikku hiljaa odottaa kyseessä olevan bändin keikkaa jonkin verran. Kenties vähän. NIIN. Että näin tänään täällä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.