IRC-Galleria

ja oliko ees kivaa! <3 Sunnuntai 09.07.2006 06:43

SIIS EI JUMASAATANA! NEGATIVE OLI IHAN YLIIHANA! JA VETI EHKÄPÄ PARHAAN KEIKAN! NIITTEN UUDET BIISIT ON IHAN MAHTAVIA! JONNELLE SOPII NE HIUSKET KYL HYVIN! AHH, SEN VAATTEET JA KAIKKI! <3

Katja ja Beetu kasteli mut, ittensä jälkeen! JA SILLO KU AURINKO EI PAISTANU! :D (ei maistunu keksii sitä aikasemmin? :D)

katottiin: Suburban tribe, Stam1na, Apocalyptica, The 69 eyes, Maija Vilkkumaa, Negative, The rasmus, Hanoi rocks + et kuultiin kyl kaikkii varmaan, ku istuttiin nurtsilla, mut ei jaksanu mennä kattoo.. JA OLI NIIIN TAJUTTOMAN KUUMA! kuulemman kesä kuumin!

se oli kyl niin paras ku menin Juttelee Viljamille, ku beetu ei "uskaltanu" xD tärisi ihan koko ajan :D no me sit Katjan kaa jutelti sen kaa ja saatii kaikki kyl nimmarit ja yhteiskuvat :)
haa.. sit Beetu ja Katja meni Rikun kaa kuvaan, ku mä taas pyysin sitä :D
ja sit aina ku sanoin et kato julkkis (joka vähänki näyttää siltä) ni Beetu oli heti että JOO VAI! MENNÄÄ PYYTÄÄ YHTEISKUVAA! :D

ja sit nähtii kyl mooonta tuttua! :)

Eli siis oli ihan vitun ihanaa ja kivaa ja kaikkee. ei vaan sanat riitä :DD Kiitos seurassani olleiden :) <3

P.S lähen viroo tänää.Eikä me nähä ikuisuuksiin! :// tuu ikävys teitä mussukat :D <3 kello on nyt siis 03.40 ja ulkona sataa! et ehkä mun ei kannata ees mennä enää nukkuu, ku herätys olis puol kuus.

kerron myöhemmin lisää jos tulee jotain.. "AI NII SEKI VIEL" elämyksiä :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.