IRC-Galleria

Flexo

Flexo

Have a drink on me

Blogi

« Uudemmat -

Unipäiväkirja vol 21Lauantai 21.11.2009 14:37

Iltalehdessä oli juttu joka oli näyttävästi otsikoitu "Neil Armstrong soitti Mauno Koivistolle!".

Koivisto oli ollut yksin kotonaan yksiössään kun puhelin oli soinut. Soittaja oli Neil Armstrong. "Hellou, this is former astronaut Neil Armstrong callin'. I just wanted you to know how much I admire you and your 80's hitsingle "Bobmusiikkia"." Koivisto kertoo puhelusta. "It is the best finnish record I've ever heard." Armstrong oli jatkanut.

En minä tiennyt kuinka olisi pitänyt vastata kun vaimo ei ollut kotona, Koivisto kommentoi tapausta Iltalehdelle.

Unipäiväkirja vol 20Maanantai 03.08.2009 20:14

Kuopion keskustaan oli perustettu semmonen merirosvolaivabaari. Siellä oli sisällä pokeripöytiä, jääkiekkokaukalo, uima-allas ja jotkin saunatilat. Sitten siellä oli aivan ihmeellinen kisa, missä piti miesten ottaa pihdeillään kiinni peniksestään ja tunkea se johonkin sinapilla ja tabascolla vuorattuun kippoon. Yritin sitä siinä ja ei jostain syystä tuntunu missään vaikka kaikki oli kiljuneet aivan täysiä sitä kokeillessaan. Sitten miulta tippui ne pihdit, kyllästyin ja lähdin saunomaan. Siellä oli lauteilla jotain ihme meksikolaisia ruokia ja jotain munakkaita. Menen enempiä ihmettelemättä saunomaan ja kohta sinne tulee mustalaisia valittamaan että kuka helvetti on päästänyt miut niiden uuniin?

Pari videota Ilosaaresta 09Maanantai 27.07.2009 15:19

Viimeisin...Perjantai 17.07.2009 04:02

levyhankinta on Koljosen tiekiista/Kuolleet Leskiset Alibi-Ep.

Unipäiväkirja vol 19Tiistai 23.06.2009 17:49

Viime yönä näin jotain kummallista spanking unta johon liittyi jollain tavalla vihamielisiä jättiläismustekaloja. Sitten Super-Hessu lensi paikalle ja karjaisi silmät hohkaen tulta mustekalalle "Your race is just as weak as the race of men!"

Unipäiväkirja vol 18Tiistai 16.06.2009 16:44

Olin keksinyt tavan jolla Prismasta pystyy varastamaan wokkivihanneksia. Allas jossa wokkivihannekset sijaitsivat oli eripuolella kauppaa kuin ranskanperuna-allas. Kuljettaminen altaasta toiseen piti hoitaa vartijoiden huomaamatta ja olin hommanut itselleni viiksekkään keski-ikäisen miehen apuriksi. Hän käveli hieman edelläni ja jos näki vartijan, hän otti huikan kokispullostaan. Kun wokkivihannekset oli saatu toiseen altaaseen, ne saattoi vain nostaa ostoskärryyn ja kävellä ulos kaupasta niiden kanssa. Hälyttimet ei reagoineet lainkaan.

Tein tätä hommaa toiselle keski-ikäiselle miehelle joka maksoi niistä joka kerta hyvät rahat. Sain 500e euroa jokaiselta pussilta jonka olin varastanut hänelle. Loogista sinänsä että pussin ovh oli 2,95e.

Yhdellä kertaa kun olin taas varastamassa näitä, serkkuni Mika huomasi toimeni ja rupesi moraalisoimaan minua. Hän meni sitten kertomaan yhdelle espanjalaiselle naisvartijalle tästä ja he rupesivat varjostamaan minua saadakseen selville kenelle oikein työskentelen. Kun olin toimittanut vihannekset, huomasin heidät ja alkoi mahdoton espanjankielinen molotus. Rupesin huutamaan heille takaisin Fast Show:sta tuttua "espanjaa" "he-te-te-te, ooh pussycat, hetethetetee, Boutros Boutros-Ghali". Vartija kävi itkemään ja juoksi pois. Sanoin Mikalle että hän on varsinainen Judas ja sitten lähdimme juomaan viinaa. Kutsuin Mikaa koko loppuillan Judas nimellä ja miusta tuntui että sitä taisi jopa pikkusen vituttaa.

Tuossa vielä tuota Fast Show:n Channel 9 Espanjaa:
http://www.youtube.com/watch?v=-WNxrZRhdPE

Unipäiväkirja vol 17Torstai 04.06.2009 16:46

Olin Sauna Open Airissa tampereella ja missään kaupassa ei myyty kaljaa. Olin juonut pari olutta ja päätimme mennä salkkareista tutun Kentaurin terassille istumaan. Siellä oli salkkari-Ami tarjoilemassa. Kun hän tuli meidän pöytäämme tekemään tilausta, hän tuli viereen, haisteli hetken aikaa ja sanoi että sä oot liian kännissä, sulle ei myydä. Ja mie olin juonu 2 olutta. Sitten se sano että sun on parasta pysyä poissa täältä mun työvuorojen aikaan tai ei hyvä heilu. Totesin hänelle rauhallisesti että hän on vanha mieshuora. Ami sai mahdottoman raivarin ja kävi huutamaan naama punaisena.

Unipäiväkirja vol 16Keskiviikko 20.05.2009 17:20

Olin lähtenyt Sapen ja Tuksujen kanssa, Johanna ja Julia siis, kanssa Madeiralle. He viihtyivät hotellihuoneessa kovasti alasti. Eihän tätä kestänyt katsoa joten mie lähdin saunaosastolle. Pukuhuoneessa törmäsin Madventuresista tuttuun Riku Rantalaan. Kaikki muut pukuhuoneessa olivat japanilaisia. Kun Riku otti kalsarit pois, japanilaisten silmät pyöristyivät. He osoittivat Rikun penistä ja huusivat yhteen ääneen "COMPILATION DICK!"

"Antaa sedän mennä ensin"Maanantai 11.05.2009 01:05

Olen virallisesti vanha.
« Uudemmat -