IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Oikeesti nää mun unet XDKeskiviikko 14.10.2009 22:10

Olin menossa naimisiin. Eikä mitään hajua et kenen kanssa. Mulla oli häämekko päällä ja kaikkee, ja sit lähdin ajaan autolla sinne vihkimispaikalle, siis painelin kaasua ja kääntelin rattia, niinku mä oikeesti olisin ajanu. Mä oikeen keskityin siihen.
Sit ku pääsin paikan päälle, nii seremonia alko heti. Sit kesken kaiken huomasin, etten mä oo meikannu yhtään, eikä mulle sattunu meikit mukaan. Siin oli kai vasta harjotus meneillään, joten kipasin kesken kaiken äkkiä meikkaamaan, ja Reetta kai oli kulkenu mun mukana koko ajan. Autossaki oli ollu mun kans. Lainasin siltä sitten meikkivoidetta sun muuta.
Sit sain meikattuu ja sit hetken päästä mulla oli aviomies, eikä mitään hajua kenestä oli kyse.
Sit ilmeisesti seuraavana päivänä olin koulussa, ja leijuin kaikille kuinka mä oon naimisissa~ Se sormus oli ihan liian iso, ja yhtäkkiä mulla oli kauheesti muitaki sormuksia.
Sit se uni vaihtu, ja se yks oli taas meillä. Mikä juttu se on et se on aina meillä mun unissa?
Se otti jotain kuvia siel meidän parvekkeella, ja sillä oli joku kaveriki siinä. Sit säädettiin siel jotain, ja sit säädettiin olkkarissa jotain, sit yhtäkkii me oltiin tiiriössä (aina jos lähen sen kanssa ulos mun unissa niin päädytään tiiriöön) ja siellä säädettiin jotain.. En tajuu XD

Ihanaa oikeesti nää mun unet XDDD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.