IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Tiistai 18.03.2008 20:39

Nyt mulla on ISO ongelma(ja kaikkia varmasti se kiinnostaa- no ei)! I
hana festari kesä lähestyy ja nyt tajusin käydä kattoon et joka näät on julkassu esiintyjiöiden päivä listan ja kyyl se molemmissa (Ruississa ja Provinssissa) oli.
NIIN kun on niin kivasti että Ruississa on kolme sellasta ihan kivaa joista kaks on super kivaa, ja sit jos Emma tulee sinne ni sille on sellanen yks kiva kans.
Eli ongelma tässä tapauksessa on se, että on niinkin "kivasti" että nää esiintyy eripäivinä lähes kaikki, et siittä tulis sitten 100€ reissu, eikä mulla ainakaan oo sellasia rahoja.
Perjantaina siellä ei olis mulle oikeestaan mitään(Anti-flagin vois mielenkiinnosta mennä kattoon), lauantaita Disco Ensemble ja HIM(joka nyt ei oo niin välttämätön mut kuitenki), ja sit sunnuntaina Bullet for my valentine, joka on sitten se ainut mikä on ihan pakko nähä.
Vad skulle jag göra?
Meenkö mä kahtena päivänä sinne ja maksan 85€, kolmena päivänä eli maksan sen 100€ vai tylsistelenkö ja meen vaan yhtenä päivänä ja maksan 50/62/55€? Apua.
Ja sitten Provinssi. Tässä on vähän vähmmän ongelmia.
Siellä on muutamia kivaja bändejä esiintymässä, parhainpana ehkä Billy Talent. Toinen tällänen kivohko on Linkin Park.
Ne taas esiintyy silleen kivasti just perjantaina ja sunnuntaina. Eikä oikeestaan tiedä onko se Linkin Park nyt kuitenkaan NIIN kiva et sitä kattoon menis.
No oletetaan että mennään kattomaan molempia, ni mites se lauantai siinnä välissä. En mä ainakaa mihinkää Seinäjoelle halua kovinkaa pitkäks aikaa jäädä. Eli pitäiskö suoraan vaan mennä sunnuntaina kattoo Billy Talenttia?
Ei sillä okeestaa olis väliä, jos menis sinne kolmeks päivää, se ei sentää maksa NIIN paljoo mitä Ruissi oliks se koko aika jotain 95€, vaikkei se nyt kovin paljoo vähempää oo, mut kuitenki.
Sit taas jos menis perjantaina ja sunnuntaina ni se olin jotain 120€, joten olis ehkä kannattavampaa toi koko aika. Mut sit ku siel ei oikeen oo muita hyviä esiintyjiä.
Jos nyt oletetaan että menee sinne vaan sunnuntaina niin se maksaa sellaset 60€.
Ja tähän kaikkeen pitää lisätä vielä matka kustannukset ja yöpyminen jossain paikassa, sillä ei sieltä lähde yöllä junia tänne päin.

Eli jos nyt oikein laskee niin rahaa kesää varten saa varata ainiki 300€ että pääsee kaikkialle. Hullua rahastusta tämä festareilla käynti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.