IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Sunnuntai 04.05.2008 18:24

Pari asiaa.

1. Kun katoin eilen Siskoni on noita-ohjelmaa, niin siin oli sellanen muija jonka sisko on kadonnu. Sit sen muijan äiti anto sille sen kadonneen tyypin päiväkirjan ja sano jotain "emme ole isäsi kanssa tajunneet viimeistä merkintää" sit ku se kuva näky ni olin eka sillee jaa tota. Ja sit repesin. Miksi? Koska se kuva joka siinnä oli oli Heartagram. Joo, taas todella järkevä asia.

2. Tänään ensimmäistä kertaa aattelin et ompa Pete kiva(siiis Fall out boyn basisti). Tai tuli semmonen "outo" ihme hymyily kohtaus ku katoin One tree Hill:iä, ja se oli siinnä.

3. Nakertaa, kun Provinssissa on kolme kivaa esiintyjää, eikä siinnä muuten mitään, mut ku ne kaks kivointa menee jotanki oudosti päällekkäin. Siis on muutamia vaihtoehtoja. Joko a) mennä kattomaan Billy Talenttia koko ajaks. b) unohtaa Billy Talent ja kattoo Paramore c) Kattoo eka Paramore, jättää Billy Talentista n. 20 minsaa pois ja sit mennä kattoon sitä jonnekki sinne kauas taakse. Ja sit tietenki siellä on Disco Ensemble, minkä kanssa ei oo ongelmia, ku se esiintyy melkee ihan viimisenä. Ja vois tietenki kattoo vähän Foo Fighters:iä.

Joo siinnä se.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.