IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

MCR-miitti omin sanoin.Lauantai 20.01.2007 21:25

Rautatieasemalle päästyä aloimme miettiä että missä helvetissä kaikki on. Sisällä tietenki. Sinne kun menimme huomasimme suhteellisen ison porukan mustaan pukeituneita nuoria. Siinnä sitte venailtiin.. jotain. Sitten joku(anteeksi ihmiset en voi tietää teidän nimiä) huusi että ensimmäiset vois lähtee. Me sitten lähettiin siinnä porukassa kohti sitä paikkaa mihin me sitten jäätiin.
Siinnä sitten hilluttiin kolmestaan, Emma, Janni ja mä. Olin huomaavinani erään tutun naaman. Kerroin siittä tytöille ja ne olivat innoissaan että mene kysymään. En mä eka uskaltanu. Siinnä sitten pähkäiltiin että meniskö joku sinne ja sitten päätin yksimielisesti marssia sinne ja oli oikeassa. Se oli tuttu naama. Maiju, jonka tiesin jo entuudestaan oli oikeastaan ihan onnellinen kun ei tarvinnut enää yksin kähkiä.
Toinenkin "ryhmä" rautatie asemalta saapui vihdoin ja sitten alettiin maalaamaan naamoja. Aloitin tekemällä Jannin naamaa valkoiseksi, mutta vaihdoin homman Maijun mustien kohtien maalaamiseen. Siihen sitten tuli myös eräs musta tukkainen lävistetty tyttö seisomaan ja kysyi, voisiko hänellekkin tehdä. Tietenkin voi. Tein siinnä sitten Maijun maalin jälkeen tällekkin viellä siinnä vaiheessa tuntemattomalle tytöllä mustat maalit, ja jäädytin sormeni. Se sitten päätyi videolle, ja tämä meikkaamani otti laukustaan lakanan jossa luki jotain mitä en kyllä muista. Siittä sitten alettiin ottamaan kuvia ja jäi Jannin ja Emman meikkaus myöhemmäksi, kun piti seistä pitämässä sitä lakanaa niin että se näkyi.
Sitten nämä keksivät ruveta leikkimään. Ensimmäinen leikki oli jonkin sortin poni leikki. Minä en siihen osallistunut, kun tein Jannin meikkejä vielä.
Tämän jälkeen (muistaakseni) vuorossa oli MCR:ää mä metsästän- niminen leikki. Siinnä siis valittiin Mikey(Btw. Se joka sitä "esitti" näytti oikeasti Mikeyltä), Bob, Ray, Frank ja Gerard, sekä 5 fanityttöä. Fanitytöt pääsivät jahtaamaan tätä "MCR:ää". Tietenkin lauloimme: "MCR:ää mä metsästän, tahdon saada suure, enkä pelkää ollenkaan, Edessä on(nimi tätä), (tähän 2 adjektiiviä), Sitä ei voi morjestaa, Sitä ei voi kiertää, Se täytyy ottaa kiinni", jonka jälkeen alkoi armoton takaa ajo. Pari taisi kaatuakkin tennareillaan liukkaalla jäällä.
Siinnä sitten puhuttiin vähän paskaa, ja sitten alettiin laulaa! Sinne taakse tuli hillumaan "joku" äijä joka puhu jotain ihmekieltä(omistan TÄYDELLISEN kieli korvan). Kukaan tuskin tajusi mitä se sanoi. Lauleltiin siinnä kaikkea ja sitten pidettiin tauko.
Tauolle lähdettiin viiden hengen porukassa, Janni, Emma, Maiju, minä sekä se meikkaamani tyttö. Saatiinpa hänenkin nimi selville. Hän oli Heini. Mentiin katsomaan Coffee houseen. Se oli niin täynnä että käännyttiin takaisin. Siinnä ovella seisoi tyttö joka pyysy saada liittyä meidän joukkoomme. Ja niinhän siinnä kävikin. Tuo tyttö oli Tiia.
Subway:hyn mentiin seuraavaksi, ja perkele, niiden kahvikone oli rikki. Noo siinnä sitten syötiin ja puhuttiin hieman lisää paslaa. Lähinnä MCR:ästä.
Käveltiin sitten toiseen SubWayhyn ja saatiin ne odottamamme kahvit. Kahvia on muuten hauska juoda pillillä ^_^ saatiin siinnä sitten iätkin selville. Aika saman ikästä porukkaa oltiin kaikki. Ikäryhmittymä 17-13. v.
Takaisin tultaessa kaksi mummoa virkkoi: "Onkohan noilla polttarit, niillä on pakko olla polttarit", erittäin mielenkiintoista.
Kun olimme lähes perillä, Maiju ilmoitti että hänen täytyi lähteä. Siinnä sitten heitettiin heipat ja "luvattiin jakaa".
Puistossa, oli jo lähes kaikki. He seisoivayt piirissä ja tekivät jotain mistä ei kyllä saanut mitään tolkkua. Sitten kun kaikki olivat palanneet, jollain välähti: "MENNÄÄN LETKAJENKKAA!" no ei voinut vastustaa kiusausta. Mukaan vaan!
Puhuttiin hieman lisää paskaa. Sitten meitä pyydettiin siirtymään. Juu juu, mentiin jonkun "lavan" eteen. Sitten nähtiin ihme: ELVIS! Se tuli soittamaan meille.
Tämän jälkeen keksivät aloittaa "Idols-hipan", siis kun jää kiinni joutuu laulamaan ja kahden ihmisen pitää fanittaa niin vapautuu. Me seisoskeltiin vähän kauempana ja kuunneltiin Give 'em hell, kid-biisiä.
Lintuja lenteli yllä ja Emmalla(tai Heinillä) välähti: Gerardin kengän jälki! uhosi Heini sanoa Gerardille Malmössä että: Näin sinun kengän jälkesi taivalla!. Tämän jälkeen linnut muuttuivat Gerardin mustaksi hilseeksi. Linnut muodostautuivat uudelleen Mikeyn luiseksi perseeksi.
Kuvasivat lisää sitä videota. Huudeltiin siinnä kaikkea. Sitten otettiin kierros ja jokaisen piti sanoa jotain tyyliin: Come to Finland. Juu, tuli meidän vuoro ja Heini rupesi innolla hyppimään mun ja Jannin takana: "Finland Finland!" Kamera kuvasi Heiniä joka tyylikkäästi sanoi: "Älä kuvaa mua!" josta mieleen tuli tietenkin Bob.
Ilta pimeni ja aloitettiin sytyttelemään tuikkuja. Siinnä erinäisten oudolta kuulostavien lauseiden jälkeen tuli ainakin selväksi mikä "sateenvarjo" on "englanniksi". Tietenkin: satenvarjo, hienosti lausuttuna.
Tuikut oli saatu syttymään ja keräännyttiin niiden ympärille, lievä hautajais fiilis.
Laulettiinkin vielä Cancer ja otettiin kuvia. Ja tuli meidän aika lähteä.

Päivä oli mahtava kiitos kaikille miitissä olleille, erityisesti Maijulle, Heinille, Tiialle, Jannille ja Emmalle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.