IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Rmk-Rvn.Keskiviikko 08.10.2008 00:57

Anniina on vaativa lapsi (siis aikuinen), sille ei kelvannu tiivistelmä, joten täsä laajempi satu Rollosta.

Noustiin junaan Riksussa joskus puoli kahdentoista pintaan. Pehmoleluilla varustetut suomenruotsalaiset oli vallanneet meiän paikat, joten leiriydyttiin sitte vaunun toiseen päähän. Teea liittyi seuraamme Tampereella, jossa oli astetta pidempi stoppi. Menomatkasta mulla ei ole kovin ihmeellisiä muistikuvia (tuskin Marillakaan). Sen yhden papan muistan kyllä! Jossain vaiheessa siirryin ottamaan lepoa vähän kauemmas. Olin kaiketi vallannut jonkun paikan mikäli oikein ymmärsin eräiden naisihmisten keskustelua aamusella. Rovaniemelle saavuttaessa Anniinalla meinasi tulla kiire, mutta kyllä se sitten lopulta sai pienet käsimatkatavaransa kasaan ja myssyn päähänsä. Havaittiin heti, että pohjoisissa tosiaan oli viileämpää. Mun fleeceni tosin pelasti mun nahkani. Oli ihan semi-lämmin. Mentiin asemalta sitten Tivoli-Sirkukseen, jossa oli jo ihmisiä värjöttelemässä. Anniina ja Teea makuupussiutui, ja minä, Julsu ja Mari käytiin ostaas vähän evästä Subista. Siinä sitte syötiin ja juotiin ja naurettiin vähä Iltalehelle. Oltiin Anniinan kanssa ihan valmiita lähteen mellakoimaan ja kaataan kaupungintaloo!

Kellon mäjähtäessä kuuteen päästiin sisälle ja saatiin leimat kätösiin. Muut hipsi lavan eteen, ja mä jäin narikkaan. Olin siellä muuten aika kauan, muut luuli, että olin sieltä tontin ostanut. Narikasta päästyäni kävin oikeella moikkaas Anniinaa ja Teeaa, ja sit menin Julsun ja Marin luo vasemmalle. Siellä oli pelottavaa. Hui. Keikka oli Anniinaa lainatakseni paska. Heti vedon jälkeen sännättiin ulos, jossa satoi vettä. Lumi oli ollut erään kansalaisen toivelistalla, mutta sitä ei nähty. Julsu siitä sitten hipsi roudarit & järkkärit kintereillään hostelliin, ja me jäätiin oottelemaan kello kymmentä. Se saapui, ja toimittiin taas samoin. Eli jäin narikkaan. Tällä kertaa en hengannut siellä niin helvetin kauaa. Sieltä menin tyttöjen luo oikealle, jossa oli paljon kotoisampaa kuin vasemmalla. Aloitus tuntui venyvän ni haettiin vähän juomaa. Lopulta setti sitte pääsi, Technicolourin popittamisen jälkeen, starttaamaan. Settilista oli sen 13 kipaletta, mutta yksi muutos kävi ku herra Levylaulaja keksi vetää yllärinakin! (Suomennettuna: Motherfucker vaihtu givinappii, joka vaihtu Gloryyn, jonka jälkeen tuli givinap). Rovaniemen vesis taitaa muute olla jotain, koska herra Nakki kirjaimellisesti säteili. Tai sit se on tehny sitä aina, mut en oo nähny muhkujen takaa. :c Tultiin siihen tulokseen, että herra Levylaulajan on paras pitäytyä laulamisessa ja paitojen suunnittelussa (jälkimmäisen voisi kyllä unohtaa), koska toi kannujen paukuttelu kannattaa jättää atleettisemmille uroille. K-keikka oli miljoonasti parempi, ja hyvä niin. Ei tarvinnut turhaan maksaa itteensä kipeeksi. Keikan jälkeen käytiin mäkin kautta hakees iltapalaa ja siirryttiin hostelliin. Siellä sitten käytiin melko pian tutimaan.

Herätys oli puoli ysiltä, ja sitten alettiin touhuamaan lähtöä, mikä sujui toisilta hieman ripeämmin. Mentiin Shellin kautta ostaas evästä, koska junassahan on törkeen kallista. Noustiin junaan ja vaihdettiin Oulussa. Harvoin sitä kävelee junan vierellä ja odottaa, että se pysähtyy ja ovet aukenis. Oulusta matka jatkui ja nälkä yllätti. Jouduttiin siis kumminkin turvautumaan junan antimiin. Miksei ravintolavaunusta saa alennusta? :c Oulun vaihdon jälkeen saatiin tosiaan hytti, mikä oli ihan hyvä juttu ni kaikki ei kuulleet kuinka huono maku Julsulla on. Pelattiin meinaan vähän "kumman kaa", ja sen vastaukset oli tosi ällöjä. Hytissä olo oli kyllä vähän kuin akvaariossa, ku kaikki kyttäs. Saatiin Anniinan kaa kaikki vanhat patut! Onneksi se matka oli melko nopeasti ohi, koska vatsalihakseni eivät olisi kestäneet enempää treeniä.

Reissun saldo:
Emme vieläkään tiedä onko se matiikka vai matikka.
Nakki säteilee.
Rovaniemellä on vitusti lukittuja vessoja.
Yksi random englannin YO-vihko.

Tuskin maltan oottaa seuraavaa kertaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.