IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Lähettiin Turkuun 15.52 junalla. Toijalaan asti me hallittiin yksin koko yläkertaa. Sit vaihettiin junaa, ja se oli ihan täys! Juna oli tietysti matkalla Turun satamaan, ja niin oli kaikki tyypitki! Oli oma kossutarjoiluki siellä! Ja dejii! Kuunneltiin varmaan puolet matkasta LordEstii, ja puolet siitä matkasta mietittiin Liljan kaa, et mikä hitto sen artistin nimi on! :'D

Turussa oltiin joskus kuuden aikaan. Teea oli meiän vaunun alakerrassa joten napattiin se siitä matkaan, ja Salla tuli sit muutaman minsan meiän jälkeen. Sitten taaperrettiin Anniinaa vastaan linja-autoasemalle ja otettiin se oikeen ilosesti vastaan! Salla tarjoili meille myös hirvipiparei! Oli tosi hyviä! Assalta lähettiin syämään heseen. En ollu ennen tavannu ihmisii, jotka syö hesen vessassa, mut ilmeisesti se on Turus päi yleistä. Syötyämme etittiin bankomat ja lähettiin Koomaan. Siellä oli ihan huippu portsari, joka vähän avusti neuvottomii ja päästiin sinne toiselle puolelle jo istuileen. Meillä oli siellä alakerrassa ihan oma sohvaryhmäki! Ysin pintaan sitten lähettiin kattoon et josko Kooman puolelle pääsis. No pääsihän sinne, mut ois joutunu jäädä eteiseen. Mepäs sitten reippaina lähettiin yläkertaan, jossa oli jonkun asteine tanssiravintola! Liljan kaa vähän maisteltiin, ja sit mentiin pistään jalalla koreesti, mut se yks pari melkee jyräs meitin!

Lähempänä kymmentä mentiin sit alas ja päästiin sisään. Winylssien chekki oli vähän kesken, eikä ne sit loppuun saanu jatkaakaan. Siinä sitten odoteltiin ja ihmeteltiin. Meinattiin tukehtuu savulaitteistoon ym ym. Winylssit veti tosi jees, muttei siitä sen enempää. Negativekin veti jees. Palohälytykset oli jees. Ja se nainen joka lopulta hääti bändin lavalta oli ihan SUPER! Slämmerikään ollu pitkään aikaan niin JÄISSÄ!

Tämän reissun jälkeen olin kotona n. puoli kahdeksan. Ensimmäinen asia mitä mutsi sanoi, kun tulin ovesta sisään oli: "Herätyskello soi minuutin päästä!"

Oi tätä autuutta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.