IRC-Galleria

Ã…sa oudot unet part 6000Torstai 29.01.2009 18:27

Vitsi nään taas fiksuja unia. Tänään aamulla heräsin taas ihan helvetin vammasta unesta.

Olin siinä unessa LM.C:n keikalla, joka olikin jossakin ostoskeskuksessa. Kaikki vaan shoppas ja siellä lavan eessä oli vaan katsomassa jotaan kyynisiä shoppaajia heilumassa. Sitten sielä lavalla oli vaan Maya ja Aiji ja sitten jotaan ihan random taustatanssijoita O_O
Sitten niillä oli jotaan ihan hullun vaikeita Fureja (wtf) mut kukaan ei tehny niitä, mäki vaan seisoin siinä seppälän kassit kädessä. No sitten mä aloin tekee niitä fureja ja ne oli ihan fiileissää et omfg fani !!1 olin silleen en oo?

Ja sitten kaikki vaan dissas mulle LM.C:tä ja olin silleen öö miks sitten katotte niitä :D

Sit istuin siinä lavan reinalla (!??) ja tutkin mun kassei ko Aiji tuli siihen ihan viereen kiinni muhun ja alko selittää. Sit se oli vana silelen että "nihongo wo hanashimasuka?" olin silelen "chotto, demo mada hommani heta desu" ja se oli silleen jaajaa. Sit se alk oselittää mulle jotana ihan outoa.

Sit se alko selittää siitä, että se on tosi huolissaan maailman TALOUDELLISESTA TILANTEESTA? ja alko selittää mulle jostakin Italian pörssiromahduksesta ja kuinka se vaikuttaa kaikkien elämään. No siinä sitten juteltiin vaan taloudessa ja se kyhnäs siinä kyljessä kiinni enkä ollu ihan varma miks helvetis se kyhnäs x'D

Sit olin kertoos sille omakohtasia kokemuksia USAn talouskiriisistä ja se sano että USA on pikkujuttu, Italian talouskriisi on se kaikkein pahin.

Sitten meillä oli vähän kommunikointi ongelmia, joten se kirjoitti aika paljon paperille hiraganoilla kun en tajunnu sen lausumista. Ja sanat mitä en tajunnu se yritti enkuks :D
Sit se kirjotti siihen oikein isoilla ITALIA japaniks (se kirjotti sen hiraganalla "Itariru", en tajuu miten se muka oli italia siinä unessa...)

Sitten jossaan vaiheessa Maya tuli siihen ja alko vetää Aijia pois siinä ja se tarras mun olkapäistä kiinni ja alko huutaa "EN HALUU MENNÄ!!!" ja "MÄ PUHUN TÄSSÄ TÄRKEISTÄ TALOUSASIOISTA !!!!!!!" olin ihan O_OOO ja halusin lähtä pakoon mut s eoli ko joku iilimato mussa kiinni.

Sit mä heräsin >_<

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.