IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

[Ei aihetta]Keskiviikko 01.10.2008 02:36

Oho, mulla on Psykologian kurssiarvosana 9 :D
Ihan kiva siihen nähden että en avannut kirjaa kovin monta akertaa kurssin aikana !
Ja sne lisäks kuuline ttwei Rennyn kokeista voi saada hyviä jos ei kirjoita vähintään 4 sivusia esseitä :D
No mulla oli 2 sivua.

Täyttä asiaa, repikääs siitä xD

[Ei aihetta]Tiistai 30.09.2008 02:10

Oiii, Linda tulee meille viikonloppuna <3
Kiva kiva kiva kiva kiva kiva! ! ! !

miroticcuuuuuuuuLauantai 27.09.2008 00:30

mun piti vaa laihuttaa ja alku meni hvyin ja sit söin äsken jtn kaurakeksei maidonkaa :(
Söin niitä 5 ja nyt mun mahaan sattuu ihan sikanaan >_<
yhhyh.

MUTTA!

Mirotic albumind gfhjgsdksdgfk dsjkfhlkdshgkfhgkh

En oo vielä uskaltanu kuunnella sitä kun latasin sne, kun mulla on huono omatunto siintä ko latasin sen. Tosin mä oon jo ostanut sen ettei sais olla!
Vitsi nyt alan kuunteleen.. O_O

[Ei aihetta]Torstai 25.09.2008 01:30

[Ei aihetta]Maanantai 15.09.2008 22:05

Tämä on, etten sanoisi täysin perseestä!
Meidän netti ei ole toiminut koko päivänä ja nyt sitten joudun käyttämään puhelimen nettiä :(
Ei tässä sinällään mitään vikaa ole, mutta jos katon youtube videoita en voi ladata mitään, koska tää ei ole hirveän nopea netti :(

[Ei aihetta]Sunnuntai 14.09.2008 04:53

ASDASADASD,
Olipas sekin rahan tuhlausta :D

[Ei aihetta]Sunnuntai 14.09.2008 04:44

Tein elämäni noloimman teon ja ostin itteni etusivulle :D

No pakko sitäkin oli joskus kokeilla !
Mikä juttu siinä on, että nykyään status, raha, brändit ja tyyli määrävät sen oletko 'oikea' ja 'elitisti' fani, vai oletko 'wannabe'?

Otetaan vaikka esimerkiksi henkilö A. Henkilö A omistaa "brändi" vaatteita, kuuntelee kaikkia "katu-uskottavia", ei niin major, mutta kuitenkin jonkinlaista nimeä omaavia bändejä. Henkilö A menee bändin XYZ konserttiin bändin tyyliin kuuluviin brändeihin pukeutuneena, hiukset laitettuna ja kaikki nippelitieto bändin jäsenistä päähän iskostettuna. Keikalla henkilö A käyttäytyy imagonsa mukaan ja tappelee henkihieveriin lavalta lentävistä vaatekappaleista ja esineistä. Keikan jälkeen henkilö A jää hakemana bändiltä nimamrit jotta voi kertoa puhuneensa cokalisti Q:n kanssa. Tämän jälkeen henkilö A lähtee ulos keikkapaikalta ja kavereidensa kesken haukkuu kaikki 'wannabe' fanit lyttyyn jotka pilasivat henkilö A:n keikka elämyksen.

Sitten otetaan henkilö X. henkilö X:llä on kaikki bädin XYZ kappaleet iPodissaan joita hän kuuntelee päivittäin. Henkilö X oikeasti nauttii bändin XYZ musiikista ja kyseinen musiikki saa hänet tuntemaan itsensä hyväksi. Henkilö X ei kuitenkaan tiedä bändin jäsenten nimiä, sillä häntä ei ole koskaan hirveämmin kiinnostanut kuka musiikin takana on, sillä musiikki on hänelle tärkeintä. Hän ei myöskään pukeudu brändi vaatteisiin, tai muutenkaan sceneen sopivasti. Keikalla hän tanssii ja laulaa mukana ja lähtee kiltisti konsertin jälkeen kotiin, hikisenä ja onnellisena siitä että sai kuunnella rakastamaansa musiikkia livenä.

Yleisesti ottaen henkilö A luokitellaan 'elitisti' fanisti, jolla on oikeudet kaikkeen. Henkilö B on taas nobody, häntä ei huomioida ja hän on luuseri.

Ja tässä kohdassa minä mietin, että onko minussa vikaa, vai miksi en ymmärrä? Miksi kaikella muulla paitsi sillä, että oikeasti nauttii musiikista on väliä?
******NEWSFLASH******: Bändejä ei kiinnosta pukeudutko oikeaan brändiin ja tiedätkö rumpalin vasemman varpaan nimen. Se, että ostat levyt ja keikkaliput ja samalla pullistat bändin XYZ lompakon on luultavasti noin 70 kertaa enemmän merkitystä. Ja eiköhän myös se, että heidän musiikista oikeasti nautitaan tule kivana kakkosena. :)Brändithän OVAT kivoja, mutta ei niiden pitäisi määrätä sitä millainen "fani" kyseinen henkilö on.
- Vanhemmat »